EU hylder palæstinensisk terrorstøtter – du er med til at betale

Med dit EU-bidrag hylder EU under hashtagget #InspiredBy Ramallahs guvernør, Laila Ghannam som lovpriser terrorister med flere israelske liv på samvittigheden.
EU har brugt dine skattekroner til at fremme terrorhyldest. (Foto: Skærmdump fra European Union and the Palestinians, Facebook 10. marts 2021)
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

I forbindelse med markering af kvindernes internationale kampdag, har EUs afdeling som samarbejder med palæstinenserne European Union and the Palestinians), postet flere Facebook klip med fokus på fremtrædende palæstinensiske kvinder. Palæstinensiske kvinder har ikke lige rettigheder i det palæstinensiske samfund, derfor er det vigtigt at fremme deres stilling. Men EU har i den grad trådt i spinaten med deres valg af kvindelige, palæstinensiske rollemodeller.

EU hylder værste kvindelig palæstinensisk massemoder
Palestinian Media Watch (PMW) har i flere år været vagthunden, der holder øje med hvordan de palæstinensiske myndigheder (PA) blandt andet misbruger dansk bistand til at hylde terror og udbetale terrorbelønning til dømte palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden – læs mere HER.

Nu dokumenterer PMW hvordan EU er blevet “inspireret” af PAs terrorhyldest. Under hashtagget #InspiredBy, har EU spredt klip på Facebook med guvernøren af Ramallah og El-Bireh, Laila Ghannam. Laila Ghannam har flere gange hyldet og lovprist palæstinensiske terrorister – også massemordere med flere israelske liv på samvittigheden. En af de terrorister som Ghannam hylder, er den kvindelige, palæstinensiske terrorist Dalal Mughrabi med 37 israelske liv på samvittigheden. Mughrabi har myrdet jødiske børn, kvinder og mænd. Ved at hylde Ghannam og bruge hende som en rollemodel for kvinder, blåstempler EU også hendes hyldest af Mughrabi og det sker tilmed med dit EU-bidrag! Se klippet HER.

Ghannam er tidligere blevet frataget en pris hun ellers var blevet tildelt af Philadelphias byråd, for sin støtte til terror på baggrund af en omfattende rapport udarbejdet af PMW – se mere HER

MIFF til EU: Fjern terrorhyldest!
Det er skandaløst af EU at misbruge så vigtig en sag som kvinders rettigheder til at hylde og fremme terror mod israelere. MIFF forventer derfor at EU fjerner videoklippet med Ghannam og beklager deres medvirken til terrorhyldest.

Danske skattekroner skal ikke gå til hyldest, fremme eller støtte af terror – hverken direkte eller indirekte. MIFF har igennem flere år kunne dokumenterer hvordan dansk bistand havner i terroristers lomme og det er på tide at sætte en endelig stopper for galskabet. Læs mere HER.

PMW har samlet flere eksempler på hvordan den værste kvindelige terrorist har “inspirerer” EU – se dem HER.

Hjælp MIFF med at stå op for Israel og det jødiske folk – meld dig ind HER

Du kan også give en gave til MIFFs arbejde HERDu er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise