EU hylder palæstinensisk terrorstøtter – du er med til at betale

Med dit EU-bidrag hylder EU under hashtagget #InspiredBy Ramallahs guvernør, Laila Ghannam som lovpriser terrorister med flere israelske liv på samvittigheden.

I forbindelse med markering af kvindernes internationale kampdag, har EUs afdeling som samarbejder med palæstinenserne European Union and the Palestinians), postet flere Facebook klip med fokus på fremtrædende palæstinensiske kvinder. Palæstinensiske kvinder har ikke lige rettigheder i det palæstinensiske samfund, derfor er det vigtigt at fremme deres stilling. Men EU har i den grad trådt i spinaten med deres valg af kvindelige, palæstinensiske rollemodeller.

EU hylder værste kvindelig palæstinensisk massemoder
Palestinian Media Watch (PMW) har i flere år været vagthunden, der holder øje med hvordan de palæstinensiske myndigheder (PA) blandt andet misbruger dansk bistand til at hylde terror og udbetale terrorbelønning til dømte palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden – læs mere HER.

Nu dokumenterer PMW hvordan EU er blevet “inspireret” af PAs terrorhyldest. Under hashtagget #InspiredBy, har EU spredt klip på Facebook med guvernøren af Ramallah og El-Bireh, Laila Ghannam. Laila Ghannam har flere gange hyldet og lovprist palæstinensiske terrorister – også massemordere med flere israelske liv på samvittigheden. En af de terrorister som Ghannam hylder, er den kvindelige, palæstinensiske terrorist Dalal Mughrabi med 37 israelske liv på samvittigheden. Mughrabi har myrdet jødiske børn, kvinder og mænd. Ved at hylde Ghannam og bruge hende som en rollemodel for kvinder, blåstempler EU også hendes hyldest af Mughrabi og det sker tilmed med dit EU-bidrag! Se klippet HER.

Ghannam er tidligere blevet frataget en pris hun ellers var blevet tildelt af Philadelphias byråd, for sin støtte til terror på baggrund af en omfattende rapport udarbejdet af PMW – se mere HER

MIFF til EU: Fjern terrorhyldest!
Det er skandaløst af EU at misbruge så vigtig en sag som kvinders rettigheder til at hylde og fremme terror mod israelere. MIFF forventer derfor at EU fjerner videoklippet med Ghannam og beklager deres medvirken til terrorhyldest.

Danske skattekroner skal ikke gå til hyldest, fremme eller støtte af terror – hverken direkte eller indirekte. MIFF har igennem flere år kunne dokumenterer hvordan dansk bistand havner i terroristers lomme og det er på tide at sætte en endelig stopper for galskabet. Læs mere HER.

PMW har samlet flere eksempler på hvordan den værste kvindelige terrorist har “inspirerer” EU – se dem HER.

Hjælp MIFF med at stå op for Israel og det jødiske folk – meld dig ind HER

Du kan også give en gave til MIFFs arbejde HERFacebook
Twitter
Email
WhatsApp