Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Klar forbindelse mellem terrorgruppe og NGO’er som støttes økonomisk af Danmark og EU

Her ses PFLPs 55-års fejring som terrorgruppe i Hamas-kontrolleret Gaza, 8. december 2022. (Foto: Flash90)
NGO Monitor har ved hjælp af åbne kilder afsløret klare forbindelser mellem PFLP og palæstinensiske NGO'erne som Danmark og EU støtter økonomisk.

I oktober 2021 blev seks palæstinensiske NGO’er sat på Israels sorte liste på baggrund af deres forbindelser med den palæstinensiske terrorgruppe Folkefronten for Palæstinas befrielse (PFLP).

NGO’erne er Defense for Children International-Palestine (DCI-P)Union of Agricultural Work Committees (UAWC), Al-Haq, Addameer, Union of Palestinian Women’s Committees (UPWC) og Bisan Center for Research and Development (Bisan)

Den syvende NGO, Health Work Committee (HWC), blev allerede sortlistet i 2020. PFLP står blandt andet på EU, USA, Israel og Canadas terrorliste.

– De pågældende organisationer arbejder under dække af at være civilsamfundsorganisationer – i praksis er de PFLP ledelsens forlængede arm. Deres hovedaktivitet er “befrielsen af ​​Palæstina” og udslettelse af Israel, udtalte daværende forsvarsminister Benny Gantz.

Mange af NGO’erne støttes økonomisk af europæiske lande. Flere af donorlandene var kritiske over for Israels beslutning om at sortliste NGO’erne.

Udenrigsministerierne i Danmark, Sverige, Belgien, Tyskland, Italien, Frankrig, Holland, Irland og Spanien mente ikke, der var beviser for, at de palæstinensiske NGO’er havde forbindelser til terrorgruppen PFLP.

Nu har organisation NGO Monitor udgivet en 85-siders rapport, der viser klare forbindelser mellem terrorgruppen PFLP og de palæstinensiske NGO’er sortlistet af Israel. Hele rapporten er baseret på åbne kilder, som er let tilgængelige.

Når europæiske embedsmænd siger, at de “ikke ser beviser” for terrorforbindelser til de palæstinensiske NGO’er som de støtter, ignorerer de flere let beviselige eksempler på det modsatte, udtaler professor Gerald Steinberg.

Steinberg leder NGO Monitor hvor man mener at beviserne for en klar PFLP-forbindelse med de nævnte NGO’er er overvældende:

– Der er ingen undskyldning for misbruget af skatteydernes penge. I stedet for at ignorere fakta, er det på tide, at de europæiske regeringer handler ansvarligt, slutter Steinberg.

Læs NGO Monitors fulde rapport her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem