Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israel fordømmer angrebet på Ukraine

Israels udenrigsminsiter Yair Lapid fordømmer Ruslands angreb på Ukraine. (Foto: Flash90)
- Krig er ikke løsningen, siger Israels udenrigsminister Yair Lapid.

Israels Udenrigsminister, Yair Lapid slår følge med flere andre lande i fordømmelsen af Rusland efter angrebet på Ukraine.

– Det russiske angreb på Ukraine er et ulovligt brud på international ret. Israel fordømmer angrebet og er forberedt på at give humanitær bistand til indbyggerne i Ukraine. Israel har lang erfaring med krig, krig er ikke måden til at løse konflikter på, påpeger Lapid.

Ukraine takker Israel for fordømmelsen af Rusland.

Omkring 8000 israelere er nu fanget i det krigshærget land og Israels Udenrigsministerium har bedt dem forlade landet med det samme via de grænseovergange som fortsat er åbne, frygten er at de også vil lukke meget snart.

Derudover har omkring 200.000 ukrainere krav på statsborgerskab i Israel i henhold til Loven om tilbagevending (Hok Hashvut). Israel vil tilby dem som flygter fra Ukraine gratis overnatning og mad.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!