Merkel besøger for sidste gang Israel som kansler

Angela Merkel besøger Israel på «vigtigt afskedsbesøg».
Her ses Forbundskansler Angela Merkel under sit forrige besøg i Israel, 4. oktober 2018. (Foto: Yonatan Sindel/Flash90)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Tysklands forbundskansler Angela Merkel rejser i næste uge til Israel på hvad der vil blive hendes afskedsbesøg før hun går af som kansler efter 16 år på posten. Information om besøget kom fra Israels premierminister Naftali Bennett.

I en tale i det israelske parlament (Knesset) udtalte premierminister Bennet at Merkel «kommer her i næste uge på et vigtigt afskedsbesøg». Kansler Merkels seneste besøg i Israel var i 2018.

Merkel skulle efter planen besøge Israel i perioden 28-30. august, men grundet den spændte situation i Afghanistan måtte den udsættes.

Socialdemokraterne vandt det tyske valg ved et tæt løb 26. september og arbejder på nuværende tidspunkt på at danne en regeringskoalition. Merkel har siddet på magten siden 2005 og vil efter planen trække sig når den nye regering er dannet.
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelMød nogle af de israelsk-arabiske stemmer som går i front for Israel
Næste artikelSe hvor mange penge Danmark giver PA i 2021-2025
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise