Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Merkel besøger for sidste gang Israel som kansler

Her ses Forbundskansler Angela Merkel under sit forrige besøg i Israel, 4. oktober 2018. (Foto: Yonatan Sindel/Flash90)
Angela Merkel besøger Israel på «vigtigt afskedsbesøg».

Tysklands forbundskansler Angela Merkel rejser i næste uge til Israel på hvad der vil blive hendes afskedsbesøg før hun går af som kansler efter 16 år på posten. Information om besøget kom fra Israels premierminister Naftali Bennett.

I en tale i det israelske parlament (Knesset) udtalte premierminister Bennet at Merkel «kommer her i næste uge på et vigtigt afskedsbesøg». Kansler Merkels seneste besøg i Israel var i 2018.

Merkel skulle efter planen besøge Israel i perioden 28-30. august, men grundet den spændte situation i Afghanistan måtte den udsættes.

Socialdemokraterne vandt det tyske valg ved et tæt løb 26. september og arbejder på nuværende tidspunkt på at danne en regeringskoalition. Merkel har siddet på magten siden 2005 og vil efter planen trække sig når den nye regering er dannet.




Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!