– Ekstremistiske jøder modarbejder den hurtige spredning af islam i Europa

Zaghloul Al-Naggar, islamisk teolog fra Egypten til tyrkisk TV.

Zaghloul Al-Naggar på Kanal 9 i Tyrkiet 6. september 2020. (Skærmdump via Memri)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Zaghloul Al-Naggar er tilknyttet Det øverste råd for islamiske anliggender i Egypten. 6. september udtalte han sig på tyrkisk TV efter konfrontationer mellem højreekstreme og muslimske oprørere i svenske byer.

«Det svenske folk er høflige, rolige, svære at provokere, og de har stor respekt for andre. Desværre, er der i Sverige, som jeg besøgte for omkring to år siden, en flok ekstremistiske jøder som forsøger at forvrænge billedet af islam, og angriber enhver islamisk stemme. Disse (jøderne) skal afsløres for det svenske folk, som er velkendt for sin respekt for andre. Jøderne organisere alle disse bevægelser som hævn for den hurtige spredning af islam i Europa, fordi de forstår godt hvordan det sætter deres sataniske plan om at hindre folk fra at acceptere religionen islam i fare.»

Klippet blev publiceret af Memri TV – se det HER, som også har samlet andre udtalelser fra Al-Naggar.

Tidligere artikelMIFF på prestigefyldt liste
Næste artikelIsraelske agenter har angiveligt dræbt al-Qaidas næstleder
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)