Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

– Ekstremistiske jøder modarbejder den hurtige spredning af islam i Europa

Zaghloul Al-Naggar på Kanal 9 i Tyrkiet 6. september 2020. (Skærmdump via Memri)
Zaghloul Al-Naggar, islamisk teolog fra Egypten til tyrkisk TV.

Zaghloul Al-Naggar er tilknyttet Det øverste råd for islamiske anliggender i Egypten. 6. september udtalte han sig på tyrkisk TV efter konfrontationer mellem højreekstreme og muslimske oprørere i svenske byer.

«Det svenske folk er høflige, rolige, svære at provokere, og de har stor respekt for andre. Desværre, er der i Sverige, som jeg besøgte for omkring to år siden, en flok ekstremistiske jøder som forsøger at forvrænge billedet af islam, og angriber enhver islamisk stemme. Disse (jøderne) skal afsløres for det svenske folk, som er velkendt for sin respekt for andre. Jøderne organisere alle disse bevægelser som hævn for den hurtige spredning af islam i Europa, fordi de forstår godt hvordan det sætter deres sataniske plan om at hindre folk fra at acceptere religionen islam i fare.»

Klippet blev publiceret af Memri TV – se det HER, som også har samlet andre udtalelser fra Al-Naggar.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem