Israelske El Al fragter flere hundrede tons medicinsk udstyr til Europa

Det israelske flyselskab flyver 60 flyvninger fra Kina til Europa.
Det israelske flyselskab El Al skal flyve 60 flyvninger med nødhjælp fra Kina til Europa via Israel. (Foto: El Al)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Det israelske flyselskab El Al skal flyve 60 flyvninger med medicinsk udstyr fra den kinesiske by Wuhan via Israel til flere større europæiske byer. Det rapporteres af flyselskabet i en pressemeddelelse, skriver Jerusalem Post.

Flyselskabet vil som udgangspunkt flyve 15 ugentlige fragtfly fra Wuhan International Airport til Ben-Gurion Lufthavn i Israel, efterfulgt af ni ugentlige flyvninger til London, tre til Paris og tre til Frankfurt.

Wuhan International Airport åbnede i begyndelsen af ​​april efter at have været lukket i to måneder. Det var i den region Corona-udbruddet begyndte. De har overskud på medicinsk udstyr, som nu fragtes til Europa.

Lasten transporteres af El Als flåde af Dreamliner-fly som hver kan bære ca. 25 ton. Det første fly lander i Ben-Gurion med medicinske masker og beskyttelsesdragter mandag, før turen går til London.

Det israelske flyselskab kæmper økonomisk som følge af pandemien. Næsten alle virksomhedens flere tusinde ansatte er afskediget. Virksomheden har forhandlet med de israelske myndigheder i mere end otte uger om en statsgarantilån på ca. 350 mio. dollars, men forhandlingerne er ikke på plads endnu. For at få en sådan garanti vil El Al sandsynligvis være nødt til at skære ned på op mod 1.600 af virksomhedens 6500 ansatte.

EL AL Israel Airlines will operate 60 cargo flights from Wuhan, China via Israel to London, Paris and Frankfurt with…

Publisert av EL AL Mandag 4. mai 2020Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIsraelsk opfindelse forvandler drikkevand til antibakteriel opløsning
Næste artikelDenne opfordring til krig finansieres af dine skattepenge
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise