Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Corbyn ønskede Shana Tova sammen med ung mand, som bad for døde Hamas-terrorister

Ron Abrams (t.h.) i Jeremy Corbyns (t.v.) Rosh Hashana-video. (Skærmbillede fra YouTube)
AP-leder Jeremy Corbyn fortsætter med at chokere og skræmme det jødiske samfund i Storbritannien.

Den 29. september – i anledning af Rosh Hashana – udsendte Jeremy Corbyn en videohilsen på YouTube og andre sociale medier.

Er det ikke skønt, at en partileder, der kunne blive Storbritanniens næste premierminister, bruger energi på, at ønske det britiske-jødiske mindretal et godt nytår?

De negative reaktioner kommer ikke primært, fordi Corbyn valgte at bruge det meste af sin nytårshilsen til at promovere sin egen miljøpolitik, men på grund af dem, han har valgt at stille op med i filmen. En af de tre britiske jøder, der deltager i filmen, er Ron Abrams, en ung anti-jødisk jøde, skriver The Jewish Chronicle. I maj 2018 ledte Abrams en rituel jødisk bøn for 62 palæstinensere dræbt ved grænsen mellem Israel og Gaza [se video her]. Mindst 50 af de dræbte var Hamas-medlemmer, der deltog i voldelige angreb ved grænsen.

Journalisten Ben Cohen, som skriver for JNS og Israel Hayom, frygter, at premierminister Boris Johnsons Brexit-strategi vil bane vejen for at Jeremy Corbyn bliver premierminister.

-Få måneder efter at Corbyn bliver premierminister, kan vi ikke udelukke, at han vil stoppe våbensalget til Israel – et mangeårigt mål for den magtfulde pro-palæstinensiske lobby i Labour-partiet. Det vil udløse en kædereaktion bestående af fordømmelse fra britiske jøder, potentiel uro i diplomatiske forbindelser med Israel, mange beskyldninger om, at britiske jøder er mere loyale mod Israel end deres eget land og en ny smertefuld debat om jøderne har en fremtid i et land hvor deres rødder strækker sig mere end tusind år tilbage, skriver Cohen.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem