Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Mistede mobilen i Israel – dukkede op i Norge

Klementiner fra Israel sælges i mange supermarkeder i Norge. I en af kassene lå der ikke kun klementiner...
En kasse klementiner fra Israel indeholdt ikke kun klementiner...

Den norske lokalavis Storfjordnytt har fortalt en utrolig historie. Butikschef, Anna Ringset pakkede en kasse klementiner ud fra Israel i Spar-butikken i Valldal i Møre og Romsdal. Blandt klementinerne fandt hun en mobiltelefon.

Efter opladning så hun et skærmbillede af en pige og skrift som lignede hebraisk. Ved en tilfældighed israeleren Roiy Hellel ind i butikken for at handle. Hellel bekræftede at sproget på mobilen var hebraisk.

– Roiy kunne fortælle at det var hebraisk, fortæller butikschefen.

Telefonen var låst og kunne kun åbnes op med kode. Så skete det som gør historien endnu mere utrolig:

– Jeg tastede koden ind til butikken på telefonen og den blev låst op, fortæller Ringset mens hun griner til lokalavisen.

Roiy skrev til ejeren som ringede med det samme via WhatsApp. Det viste sig at ejeren var israelske Eyerus Teshome som havde hjulpet sin familie i Israel med at pakke kasserne da hun på en eller anden måde tabte telefonen ned i en af kasserne.

Hun var sikker på at telefonen var blevet stjålet og havde allerede købt en ny.

– Hun var glad for at få telefonen tilbage fordi hun havde mange billeder af familien på den, fortæller butikschefen.

Verden er mindre end vi tror…

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem