Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israel udnævnt til observatør i europæisk råd for kunstig intelligens

Israel blev 1. juli udnævnt til observatør i komiteen for kunstig intelligens (CAHAI) af det europæiske råd. (Foto: Council of Europe and Artificial Intelligence, Twitter)
Israel slutter sig til Canada, USA, Japan, Mexico og Vatikanet, som allerede er observatører i udvalget.

Ministerrådet for Europarådet (The Committee of Ministers of the Council of Europe) tildelte 1. juli Israel observatørstatus i udvalget for kunstig intelligens (CAHAI) udtaler de i erklæring, det skriver avisen Jerusalem Post.

– Vores delegation er stolt over at kunne meddele at Israel har opnået observatørstatus i udvalget for kunstig intelligens (CAHAI), skrev den israelske delegation i Europarådet på Twitter.

– [Vi] vil gerne takke [generalsekretær Marija Pejčinović Burić] og medlemslandene for deres støtte, skrev den israelske delegation.

Israel vil nu “fuldt ud bidrage til CAHAI’s arbejde. Dets deltagelse udvider CAHAI’s rækkevidde, tilføjede den israelske delegation.

– Israel opnåede i går, den 1. juli observatørstatus i Det Europæiske Råds komité for kunstig intelligens, og vil nu være i stand til at bidrage til udvalgets vigtige arbejde ved hjælp af israelsk viden og ekspertise, udtalte det israelske udenrigsministerium i en erklæring.

– Israel slutter sig til Canada, USA, Japan, Mexico og Vatikanet, som allerede fungerer som observatører i udvalget, tilføjede udenrigsministeriet.

– CAHAI undersøger i øjeblikket muligheden for indførelse af ​​en juridisk ramme for udvikling, design og anvendelse af kunstig intelligens, baseret på Europarådets standarder for menneskerettigheder, demokrati og retsstats-princippet, sagde CAHAI.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem