Search
Israel blev 1. juli udnævnt til observatør i komiteen for kunstig intelligens (CAHAI) af det europæiske råd. (Foto: Council of Europe and Artificial Intelligence, Twitter)

Israel udnævnt til observatør i europæisk råd for kunstig intelligens

Israel slutter sig til Canada, USA, Japan, Mexico og Vatikanet, som allerede er observatører i udvalget.

Ministerrådet for Europarådet (The Committee of Ministers of the Council of Europe) tildelte 1. juli Israel observatørstatus i udvalget for kunstig intelligens (CAHAI) udtaler de i erklæring, det skriver avisen Jerusalem Post.

– Vores delegation er stolt over at kunne meddele at Israel har opnået observatørstatus i udvalget for kunstig intelligens (CAHAI), skrev den israelske delegation i Europarådet på Twitter.

– [Vi] vil gerne takke [generalsekretær Marija Pejčinović Burić] og medlemslandene for deres støtte, skrev den israelske delegation.

Israel vil nu “fuldt ud bidrage til CAHAI’s arbejde. Dets deltagelse udvider CAHAI’s rækkevidde, tilføjede den israelske delegation.

– Israel opnåede i går, den 1. juli observatørstatus i Det Europæiske Råds komité for kunstig intelligens, og vil nu være i stand til at bidrage til udvalgets vigtige arbejde ved hjælp af israelsk viden og ekspertise, udtalte det israelske udenrigsministerium i en erklæring.

– Israel slutter sig til Canada, USA, Japan, Mexico og Vatikanet, som allerede fungerer som observatører i udvalget, tilføjede udenrigsministeriet.

– CAHAI undersøger i øjeblikket muligheden for indførelse af ​​en juridisk ramme for udvikling, design og anvendelse af kunstig intelligens, baseret på Europarådets standarder for menneskerettigheder, demokrati og retsstats-princippet, sagde CAHAI.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp