Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

El Al relancerer programmet ‘Just The Simple Truth’ hvor israelere foræller deres personlige historier

Israels nationale flyselskab relancerer program som vil give mennesker verden over mulighed for at møde israelere og høre deres historier om at leve i verdens eneste jødiske stat. (Foto: Glenn Beltz, El Al flyver over Sepulveda, 16 juni 2020, flickr)
Dimitriy Stepanov arbejder i El Al og lavede Aliyah fra Ukraine: - Jeg vil vise verden hvor smuk Israel og israelere er.

Israels nationale luftfartsselskab El Al har meddelt, at de vil genstarte program som vil lære folk mere om Israel og hjælpe dem med at komme tættere på den jødiske stat ved at høre personlige historier om fra deres medarbejdere, skriver The Algemeiner.

Som en del af El Al’s ambassadørprogram relanceret i samarbejde med StandWithUs, melder El Al-flymedarbejdere sig frivilligt til at bruge deres fritid på at besøge og tale med folk på universiteter, kulturelle- og religiøse centre og offentlige begivenheder.

Dimitriy Stepanov er senior El Al stewardesse – han blev født i Ukraine og immigrerede til Israel. For nylig fløj han for El Al med ukrainske flygtninge ombord. Stepanov vil dele sin personlige historie som en del af Ambassadør-programmet:

– Jeg deltager i programmet, fordi jeg mener det er vigtigt at vise Israels skønhed og mangfoldighed. Jeg håber at ændre måden folk ser på os israelere, at de vil se hvor smuk Israel og israelere er. Min historie er blot en ud af mange om ganske almindelig israelere med daglige israelske oplevelser. Min historie afspejler mange andre historier om mennesker, der lever i Israel som du aldrig ville høre om i medier eller på sociale medier – vi fortæller den simple sandhed om Israel og israelere, siger Stepanov.

Adam Rubin som har været førstebetjent i El Al i syv år, deltager også i initiativet. Han fortæller:

– Jeg er stolt over at deltage i programmet, fordi jeg vil dele historien om vores folk, vores værdier og kompleksiteter som er en del af vores land. Jeg lavede Aliyah fra Canada, at deltage i programmet er for mig en måde at give drømmen som jeg realiserede videre til andre.

El Al’s ambassadørprogram blev allerede lanceret i 2011 – flere hundrede tusind personer verden over, deltog i møder med El Al-“ambassadører”.

Limor Bozaglo som er El Al’s vicepræsident for menneskelige ressourcer, fortæller at initiativet er “et unikt projekt i det israelske landskab, hvor alt bliver gjort af kærlighed til landet og med alles frivillige indsats. Vores frivillige ambassadører indsats er helligt arbejde som bringer folk tættere på hinanden og ændrer måden Israel bliver anskuet på.”

“Mens verden tilpasser sig post-pandemien og turismen til Israel skyder i vejret igen, repræsenterer programmet en anden måde folk at komme tættere på Israel. Ideen er, at et bredt segment af mennesker verden over, kommer til at se Israel gennem israelers øjne. De forskellige mennesker i EL AL repræsenterer israelere fra alle baggrunde og samfundslag. Det er en chance for folk at møde ganske almindelige israelere med utrolige livshistorier, som repræsenterer vores åbne samfunds imødekommende ansigt. Ambassadørerne … sætter en ære i at gøre en forskel og repræsentere deres land.” fortæller StandWithUs.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem