Trump: – Endnu et historisk gennembrud

Endnu et arabisk land normaliserer forholdet til Israel.

Kong Hamed bin Issa af Bahrain og Donald Trump under et møde i den saudiarabiske hovedstaden 21. maj 2017. (Foto: Det hvide hus)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

USAs præsident Donald Trump melder fredag aften at Israel og Bahrain er enige om at normalisere forholdet. Det sker blot få uger efter at Israel og Emiraterne gjorde det samme. Dermed bliver Bahrain det fjerde arabiske land efter Egypten, Jordan og før nævnte Emiraterne som etablere fulde diplomatiske forbindelser til Israel. Læs MIFF’s artikler om Israel og Emiraterne her.

Endnu et HISTORISK gennombrud i dag! Vores GODE venner Israel og Kongedømmet Bahrain er enige om en fredsaftale – det andet arabiske landet til at indgå fred med Israel i løbet af 30 dage!, skriver Trump på Twitter.

Da Israel og De Forenede Arabiske Emirater 13. august bekendtgjorde at de var enige om en fredsaftale, var det første gang siden 1994 at Israel normaliserede forholdet til et arabisk land. Nu sker det altså igen, mindre end en måned siden forrige gang. Det viser hvor store ændringer der er på vej i Mellemøsten.

Tidligere artikel– Vores arabiske brødre har svigtet os
Næste artikelNu kan du følge MIFF på Twitter og Instagram!
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.