Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Trump: – Endnu et historisk gennembrud

Kong Hamed bin Issa af Bahrain og Donald Trump under et møde i den saudiarabiske hovedstaden 21. maj 2017. (Foto: Det hvide hus)
Endnu et arabisk land normaliserer forholdet til Israel.

USAs præsident Donald Trump melder fredag aften at Israel og Bahrain er enige om at normalisere forholdet. Det sker blot få uger efter at Israel og Emiraterne gjorde det samme. Dermed bliver Bahrain det fjerde arabiske land efter Egypten, Jordan og før nævnte Emiraterne som etablere fulde diplomatiske forbindelser til Israel. Læs MIFF’s artikler om Israel og Emiraterne her.

Endnu et HISTORISK gennombrud i dag! Vores GODE venner Israel og Kongedømmet Bahrain er enige om en fredsaftale – det andet arabiske landet til at indgå fred med Israel i løbet af 30 dage!, skriver Trump på Twitter.

Da Israel og De Forenede Arabiske Emirater 13. august bekendtgjorde at de var enige om en fredsaftale, var det første gang siden 1994 at Israel normaliserede forholdet til et arabisk land. Nu sker det altså igen, mindre end en måned siden forrige gang. Det viser hvor store ændringer der er på vej i Mellemøsten.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1304464923469193217

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem