94% af palæstinenserne afviser Trumps fredsplan

Hele 64% ønsker at vende tilbage til væbnet kamp mod Israel.Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Hele 94 procent af palæstinenserne afviser Trump-administrationens fredsplan, ifølge en spørgeundersøgelse gennemført af Palestinian Center for Policy and Survey Research. Det er første gang palæstinenserne bliver spurgt om hvad de mener om fredsplanen siden den blev offentliggjort, skriver Israel Hayom.

-Jeg tror ikke vi nogensinde tidligere har set en så stærk enighed blandt palæstinenserne, siger Khalil Shikaki, som står bag undersøgelsen.

Meningsmålingen viser også at støtten til to-statsløsningen er rekordlav blandt palæstinenserne. Kun 39% er for en to-statsløsning, mens 59% er imod. Derimod er støtten til en enstatsløsning, som både israelske og palæstinensiske ledere i lang tid har afvist, steget kraftigt fra 28% i december til 37% i dag.

64% af palæstinenserne har svaret at de foretrækker at vende tilbage til væbnet kamp som et svar på fredsplanen. Shikaki siger forrige gang støtten til væbnet kamp var lige så høj var under Anden Intifada fra 2000 til 2005.

-På alle spørgsmål hvor vold nævnes ser vi en stigende støtte, en betydelig stigning, siger han. Undersøgelsen har en fejlmargin på 3 procent.

Tidligere artikel– Dobbeltstandard mod Israel er eksempel på antisemitisme
Næste artikelIsrael reagerer kraftigt på FN’s sortliste
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.