Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Sarina og Julie fra Danmarks ambassade fik uforglemmelig oplevelse hjemme hos dansktalende Jacob i Israel

Danmarks ambassade i Israel fik overvældende respons på Facebook, da de spurgte israelerne om de ville invitere ambassade praktikanterne Sarina og Juli til jødisk nytår. På billedet ses Serena og Julie hjemme hos dansktalende Jacob Sarusi i Israel. (Foto: Skærmdump, https://www.facebook.com/DenmarkinIsrael)
Danmarks ambassade: - Tusind tak til alle, der inviterede vores praktikanter hjem til at fejre jødisk nytår med dem! I er vidunderlige! Vi sender en stor tak til Jacob Sarusi for hans usædvanlige gæstfrihed og et perfekt nytårsmåltid, som Sarina og Julie aldrig vil glemme.

Den 10 september slog Danmarks ambassade i Israel et sjovt opslag op på deres Facebook-side. I opslaget spurgte de, om der var israelske familier, der ville invitere ambassadens praktikanter Sarina og Julie hjem til fejring af jødisk nytår.

Israelere er kendt for deres meget store gæstfrihed og tog imod ambassadens opslag med stor glæde.

I går skrev ambassaden blandt andet: – Tusind tak til alle, der inviterede vores praktikanter hjem til at fejre jødisk nytår med dem! I er vidunderlige! Vi sender en stor tak til Jacob Sarusi fra byen Petah Tikva, der tilmed taler dansk, for hans usædvanlige gæstfrihed og et perfekt nytårsmåltid, som Sarina og Julie aldrig vil glemme.

Se ambassadens opslag nedenfor (dansk oversættelsen i opslagene er automatisk genereret af Facebook og er derfor ikke den bedste).

(Foto: skærmdump, https://www.facebook.com/DenmarkinIsrael)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem