Israels ambassade i Danmark sender danskerne deres dybeste medfølelse efter masseskyderiet mod Field's søndag. (Foto: Skærmdump fra Israels ambassade, Facebook, https://www.facebook.com/IsraelinDenmark)

Israels ambassade sender sin dybeste medfølelse til danskerne efter masseskyderi i Field’s

Det forfærdelige angreb mod tilfældlige danskere i shoppingcentret søndag aften, er blevet bredt dækket af israelske medier. Israels ambassade og det israelske cykelhold sender deres dybeste medfølelse til danskerne.

Søndag aften blev Danmark ramt af masseskyderi mod det store shoppingcenter Field’s.

I skrivende stund er 3 personer blevet dræbt, mange er blevet såret og flere har får hjælp af krisepsykolog.

Det forfærdelige angreb er blevet dækket af flere israelske medier – her er et par eksempler:


Israels ambassade, israels viceambassadør og det israelske cykelhold Israel – Premier Tech / Israel Cycling Academy som netop har deltaget i Tour de France i Danmark sender deres dybeste medfølelse til Danmark og danskerne efter angrebet:


Facebook
Twitter
Email
WhatsApp