Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Flying Tiger Copenhagen har åbnet første butik i Mellemøsten i Tel Aviv

Den danske kæde har i dag åbnet første butik i Mellemøsten i Tel Aviv. (Flying Tiger Copenhagen TGR butik i Fredericia, Jylland. Photo: News Øresund - Johan Wessman.© News Øresund , 10. juli 2017)
I dag åbnede den danske butikskæde første butik i Mellemøsten. De kommende uger åbner kæden flere butikker i israelske byer.

Tilbage i april 2021 skrev MIFF om at den populære danske butikskæde Flying Tiger Copenhagen var på vej til Israel – læs HER.

I dag åbnede butiksæden så deres første butik i Mellemøsten i Tel Aviv, skriver Israel Hayo.

Butikken ligger i Azrieli-indkøbscentret i Tel Aviv hvor israelske kunder vil få adgang til flere hundrede farverige og sjove artikler til hjemmet, kontoret og fritidsaktiviteter. Butikskæden har knap 1.000 butikker verden over.

De kommende uger vil der blive åbnet yderligere fem butikker i Israel – i Haifa, Kiryat Ekron, to i Rishon Lezion og en til i Tel Aviv.

Flying Tiger Copenhagen blev etableret i 1995 af den danske iværksætter Lennart Lajboschitzog. I dag har kæden butikker i 29 lande. Kædens produkter omfatter også personlig pleje, tilbehør, elektronik, sportsudstyr og andet.

Administrerende direktør for Flying Tiger Copenhagen i Israel Hila Agazada fortæller: “Kæden skaber produkter, der får os til at smile, som alle elsker og gerne vil købe til sig selv som gave, og bringer et innovativt koncept både i indkøbsoplevelsen og i det brede udvalg af designede produkter. Vi tilbyder varer til hjemmet, kontoret, fest, elektronik, legetøj, sportstilbehør, gør-det-selv-sæt og mere, alt sammen til attraktive priser, der er overkommelige for alle.”

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem