Sara Langtved: – Jerusalem er så smuk

- Vi har været rundt i smukke Jerusalem og besøgt Yad Vashem, skriver Miss Danmark blandt andet på Instagram.
Sara Langtved poserer i i Jerusalems gamle bydel. Sara repræsenterer Danmark i Miss Universe 12. december i Eilat. Det er første gang konkurrencen holdes i Israel. (Foto:
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Vi har tidligere skrevet om at selv Miss Universe konkurrencen er blevet til en politisk varm kartoffel. Den 11. november skrev vi om at Miss Sydafrika blev udsat for både internationalt og lokalt pres om at boykotte konkurrencen – læs mere om sagen HER.

Den 12. december vises Miss Universe konkurrencen verden rundt fra Eilat og blandt konkurrenterne vil Danmark være repræsenteret af Sara Langtved.

Sara har postet flere billeder fra Jerusalem, hvor hun har postet flere billeder fra Israel.


Sara poserer ved den gamle by i Jerusalem:

saralangtved, Instagram

Sara i Jerusalem:

saralangtved, Instagram


Miss Finland, Miss Danmark, Miss Sverige og Miss Norge i Israel:

saralangtved, Instagram

Skal du se Miss Universe 2021?


Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelForeslår fælles israelsk-palæstinensisk lufthavn
Næste artikelHamas-leder i Tyrkiet: Abraham-aftalerne skal ødelægges
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise