Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Dansk kæde kommer til Israel

Snart kan du handle i danske Tiger butikker i Israel.



Den israelske modekæde Fox-Wizel Ltd. udvider sin detailportefølje og bringer den internationale danske kæde Flying Tiger Copenhagen til Israel. Fox har underskrevet en aftale med den danske kædes ejer Zebra om en eksklusiv franchise til drift af Flying Tiger-butikker og hjemmeside i Israel, skriver det israelske økonomi magasin Globes.

Flying Tiger blev grundlagt i 1995 af den danske iværksætter Lennart Lajboschitz med hovedkontor i København. Kæden har 900 butikker i 28 lande i Europa og Asien. Butikkerne sælger en bred vifte af kædens unikt designet merchandize til lave priser. Butikken sælger blandt andet husholdnings- og kontorartikler, legetøj, tilbehør til fritid og fest, gadgets, modetilbehør og meget andet.

Læs Berlingske Tidendes artikler om Lennart Lajboschitz HER.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem