Dansk kæde kommer til Israel

Snart kan du handle i danske Tiger butikker i Israel.
Den internationale danske kæde, Flying Tiger åbner nu også butikker i Israel. (Foto: Garrett Coakley, flickr)
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)Den israelske modekæde Fox-Wizel Ltd. udvider sin detailportefølje og bringer den internationale danske kæde Flying Tiger Copenhagen til Israel. Fox har underskrevet en aftale med den danske kædes ejer Zebra om en eksklusiv franchise til drift af Flying Tiger-butikker og hjemmeside i Israel, skriver det israelske økonomi magasin Globes.

Flying Tiger blev grundlagt i 1995 af den danske iværksætter Lennart Lajboschitz med hovedkontor i København. Kæden har 900 butikker i 28 lande i Europa og Asien. Butikkerne sælger en bred vifte af kædens unikt designet merchandize til lave priser. Butikken sælger blandt andet husholdnings- og kontorartikler, legetøj, tilbehør til fritid og fest, gadgets, modetilbehør og meget andet.

Læs Berlingske Tidendes artikler om Lennart Lajboschitz HER.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise