Dansk kæde kommer til Israel

Snart kan du handle i danske Tiger butikker i Israel.Den israelske modekæde Fox-Wizel Ltd. udvider sin detailportefølje og bringer den internationale danske kæde Flying Tiger Copenhagen til Israel. Fox har underskrevet en aftale med den danske kædes ejer Zebra om en eksklusiv franchise til drift af Flying Tiger-butikker og hjemmeside i Israel, skriver det israelske økonomi magasin Globes.

Flying Tiger blev grundlagt i 1995 af den danske iværksætter Lennart Lajboschitz med hovedkontor i København. Kæden har 900 butikker i 28 lande i Europa og Asien. Butikkerne sælger en bred vifte af kædens unikt designet merchandize til lave priser. Butikken sælger blandt andet husholdnings- og kontorartikler, legetøj, tilbehør til fritid og fest, gadgets, modetilbehør og meget andet.

Læs Berlingske Tidendes artikler om Lennart Lajboschitz HER.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp