Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Corona-smitten stiger igen

Corona-krisen fortsat alvorlig i Israel. (Illustrationsfoto: Dany Sternfeld, flickr)
For første gang i mere end en måned overstiger det daglige smittetal 1.000 personer.

I skrivende stund er der 9.422 aktive Corona-tilfælde i Israel, 282 patienter er i alvorlig tilstand, 122 er lagt i respirator og 2.826 israelere døde af Corona – dødstallet forventes at stige yderligere.

Onsdag blev der registreret 1.069 nye Corona-smittede, ifølge det israelske sundhedsministerium. Det er første gang i mere end en måned at antallet af dagligt ny-smittede overstiger 1.000 personer, en stor andel af dem blev fundet i de arabisk-israelske samfund. Der var blevet udført over 60.000 test i løbet af onsdag, dermed lå positiv-procenten på 1,8. Læs MIFFs tidligere artikler om Corona i Israel HER.

Samtidig med seneste data om Corona-smitten publiceres, er Israel i gang med en langsom genåbning af samfundet.

Det israelske Corona-kabinet har netop godkendt en pilotplan for genåbning af 15 indkøbscentre, gademarkeder (shuk) og nogle museer. Læs MIFFs artikler om den økonomiske krise i Israel HER.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!