Lad Israel-haderne lede dig derhen hvor du finder god israelsk vin i København

Vinforhandler i København udsat for grov chikane og boykotaktioner fordi han forhandler israelsk vin. MIFF opfordrer alle Israel-venner til at tage et smut forbi Store Kongensgade og fylde poserne med israelsk vin! God jul og L'chaim!
Store Kongensgade Vinhandel forhandler vine fra det meste af verden. (Foto: Facebook)
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

Mens mængden af israelsk vin solgt via det norske vinmonopol vinmonpolet.no øges støt, udsættes Store Kongensgade Vinhandel i København for boykotaktioner fordi de forhandler israelsk vin.

Det er helt fint, hvis du hører til dem som ikke drikker alkohol af den ene eller anden årsag, men det er både umoralsk og forhindre fred at boykotte israelsk vin / alkohol.

Nogle har indvendinger mod forhandling af israelsk vin produceret i Golan, men der er intet i folkeretten der forbyder handel med varer produceret i besatte områder. Israel annekterede desuden Golanhøjderne, efter området blev lovligt besat under Seksdageskrigen i 1967.

Boykot Israels påstand om at Genève-konventionen forhindrer Israel i at drive vinproduktion i Golan er ikke sand. Almindelig praksis i vestlige lande viser, at der ikke er grundlag i folkeretten til at forbyde økonomisk aktivitet i besatte områder. Afgørelser truffet af flere europæiske domstole bekræfter det samme.

Vinforhandleren i København har allerede oplevet chikane. På en hjemmeside, der beskriver sig selv som tilhørende den radikale venstrefløj, er der billeder der viser en lille gruppe ældre kvinder der har taget stilling foran vinbutikken med en stor “Boykot Israel!” banner. Boykot Israel “opfordrer kunderne til at lægge pres på butikken”.

MIFF opfordrer kunderne til at tømme butikkens lager af israelsk vin nu inden jul. Tag en tur forbi Store Kongensgade en af de næste dage!
God jul og L’chaim!

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise