Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Lad Israel-haderne lede dig derhen hvor du finder god israelsk vin i København

Store Kongensgade Vinhandel forhandler vine fra det meste af verden. (Foto: Facebook)
Vinforhandler i København udsat for grov chikane og boykotaktioner fordi han forhandler israelsk vin. MIFF opfordrer alle Israel-venner til at tage et smut forbi Store Kongensgade og fylde poserne med israelsk vin! God jul og L'chaim!

Mens mængden af israelsk vin solgt via det norske vinmonopol vinmonpolet.no øges støt, udsættes Store Kongensgade Vinhandel i København for boykotaktioner fordi de forhandler israelsk vin.

Det er helt fint, hvis du hører til dem som ikke drikker alkohol af den ene eller anden årsag, men det er både umoralsk og forhindre fred at boykotte israelsk vin / alkohol.

Nogle har indvendinger mod forhandling af israelsk vin produceret i Golan, men der er intet i folkeretten der forbyder handel med varer produceret i besatte områder. Israel annekterede desuden Golanhøjderne, efter området blev lovligt besat under Seksdageskrigen i 1967.

Boykot Israels påstand om at Genève-konventionen forhindrer Israel i at drive vinproduktion i Golan er ikke sand. Almindelig praksis i vestlige lande viser, at der ikke er grundlag i folkeretten til at forbyde økonomisk aktivitet i besatte områder. Afgørelser truffet af flere europæiske domstole bekræfter det samme.

Vinforhandleren i København har allerede oplevet chikane. På en hjemmeside, der beskriver sig selv som tilhørende den radikale venstrefløj, er der billeder der viser en lille gruppe ældre kvinder der har taget stilling foran vinbutikken med en stor “Boykot Israel!” banner. Boykot Israel “opfordrer kunderne til at lægge pres på butikken”.

MIFF opfordrer kunderne til at tømme butikkens lager af israelsk vin nu inden jul. Tag en tur forbi Store Kongensgade en af de næste dage!
God jul og L’chaim!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem