Bestil den nye bog Israelernes overlevelsesevne

Bestil den nye bog skrevet af Michael Dickson og Naomi L. Baum.
Den nye bog Israelernes overlevelsesevne udkommer på norsk oktober 2021.
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

MIFF har oversat endnu en spændende bog til norsk. I bogen ses der nærmere på Israelernes overlevelsesevne via 14 stærke livshistorier.

Trods Holocaust, krige og lidelse har den moderne stat Israel rejst sig som en levedygtig stat. Det har kun været muligt takket være de personer som i de afgørende øjeblikke tog en beslutning og viste heltemod.

I bogen fortælles der blandt andet om manden som overvandt Sovjetunionen, kvinden som bar to tusind års historie på sine skuldre, officeren som snød med lægeerklæringen og knuste Syriens kampvogne samt pigen som gik barfodet gennem Afrikas glohede ørken mod Jerusalem.

Hvad gør du eksempelvis når du bliver bundet til rullestolen resten af livet efter helikopterstyrt? Takket være israelernes overlevelsesevne har flere israelske atleter vundet guldmedaljer ved Paralympics. Hvad ville du gøre hvis du blev lammet i begge ben og arme? Takket være israelernes overlevelsesevne har israelske forskere opfundet robot som hjælper lammede med at gå. Kort sagt finder israelerne altid en vej – at give op er ikke en mulighed.

Så læn dig tilbage i sofaen med den nye bog på blot 144 sider om israelernes overlevelsesevne – en oplagt gave til en Israel-ven eller en yngre læser. Lad os få det gode budskab om israelernes overlevelsesevne ud til et yngre segment af læsere! Bestil bogen til 348,- NOK + fragt til Danmark ved at skrive til: post@miff.no.

Klik HER for mere udbydende gennemgang af forfatterne og bogens indhold (på norsk).

Du kan også se et kort Twitter-klip med forfatterne nedenfor:Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelTyskland blåstempler ulovlige PA-byggerier i Område C i Judæa & Samaria med over 700 millioner kroner
Næste artikelNorge deltager ikke på politisk niveau i Durban IV
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise