Den nye bog Israelernes overlevelsesevne udkommer på norsk oktober 2021.

Bestil den nye bog Israelernes overlevelsesevne

Bestil den nye bog skrevet af Michael Dickson og Naomi L. Baum.

MIFF har oversat endnu en spændende bog til norsk. I bogen ses der nærmere på Israelernes overlevelsesevne via 14 stærke livshistorier.

Trods Holocaust, krige og lidelse har den moderne stat Israel rejst sig som en levedygtig stat. Det har kun været muligt takket være de personer som i de afgørende øjeblikke tog en beslutning og viste heltemod.

I bogen fortælles der blandt andet om manden som overvandt Sovjetunionen, kvinden som bar to tusind års historie på sine skuldre, officeren som snød med lægeerklæringen og knuste Syriens kampvogne samt pigen som gik barfodet gennem Afrikas glohede ørken mod Jerusalem.

Hvad gør du eksempelvis når du bliver bundet til rullestolen resten af livet efter helikopterstyrt? Takket være israelernes overlevelsesevne har flere israelske atleter vundet guldmedaljer ved Paralympics. Hvad ville du gøre hvis du blev lammet i begge ben og arme? Takket være israelernes overlevelsesevne har israelske forskere opfundet robot som hjælper lammede med at gå. Kort sagt finder israelerne altid en vej – at give op er ikke en mulighed.

Så læn dig tilbage i sofaen med den nye bog på blot 144 sider om israelernes overlevelsesevne – en oplagt gave til en Israel-ven eller en yngre læser. Lad os få det gode budskab om israelernes overlevelsesevne ud til et yngre segment af læsere! Bestil bogen til 348,- NOK + fragt til Danmark ved at skrive til: post@miff.no.

Klik HER for mere udbydende gennemgang af forfatterne og bogens indhold (på norsk).

Du kan også se et kort Twitter-klip med forfatterne nedenfor:Facebook
Twitter
Email
WhatsApp