Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

– MIFFs bog bør blive standardværk

Karl Johan Hallaråker. (Foto: Privat/Facebook)
- Bogen "Det falske bildet av Israel" bør blive standardværk både i media, journalistuddannelsen, skoler og som kilde til viden for politikere og andre som vil bygge deres vurderinger på objektive fakta og ikke politisk propaganda, skriver Karl Johan Hallaråker.

Første oplæg af MIFFs nye bog Det falske bildet av Israel er ved at være udsolgt. Bestil bogen her.

Den 18. januar trykte den norske avis Dagen en boganmeldelse af Karl Johan Hallaråker, en kendt norsk teolog, forfatter og kristenleder.

Hallaråker lægger ud med at udtrykke glæde over at MIFF er en religiøs- og politisk neutral organisation. «MIFF har et hovedmål – sandheden om Israel og det jødiske folk. Min personlige erfaring fra foredragsopgaver i forskellige miljøer er, at jeg stort set ikke har mødt et så vidende publikum som hos MIFF,» skriver Hallaråker.

I Det falske bildet av Israel dokumenterer forfatter Conrad Myrland vrangforestillingerne som mange i Norge (det samme gælder også Danmark og EU) har af den jødiske stat, og viser hvordan det falske billede er blevet til efter flere årtier med ensidig og fejlagtig information fra norske medier og skolebøger (det samme ses også i Danmark).

– Her er grundig argumentation som man ikke kan affeje. Både NRK (DR, TV2, Berlingske Tidende, Politiken og andre medier i Danmark), NTB må komme med deres svar, skriver Hallaråker.

«For alle Israelsvenner og andre som søger sandheden er den faktatjek yderst velkommen og værdifuld. Mange af os som har deltaget og fulgt med i debatter og reportager vil kunne kende os selv i meget af det som Myrland dokumenterer.»

Hallaråkers konklussion er klar: Køb, læs, brug!

Faksimile fra avisen Dagen 18. januar 2021.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem