Alf R. Jacobsen: Bogen «Det falske bildet av Israel» er som et knytnæveslag mod medieverdenens selvbillede

Nu kan du forudbestille Conrad Myrlands nye bog «Det falske bildet av Israel».

«Det falske bildet av Israel» udgives af MIFF ved månedskiftet oktober/november 2020.Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Bogen Det falske bildet av Israel dokumenterer hvilke vrangforestillinger er udbredt i Norge om den jødiske stat. Bogen giver svar på hvordan det billede er blevet til, gennem flere årtier med ensidig og fejlagtig information fra norske medier og i skolebøgerne. Det er særligt NRK og nyhedsbureauet NTB som får afsløret sin agenda.

Forfatter og journalist Alf R. Jacobsen. (Foto: Aschehoug)
Forfatter og journalist Alf R. Jacobsen. (Foto: Aschehoug)

«Bogen Det falske bildet av Israel er som et knytnæveslag mod medieverdenens selvbillede, udenrigsdækning og multikulturel nonchalant. Alle, som tager sig tid til at læse hele værket, vil sidde rystet tilbage over de fejl, ensidighed og direkte pro-arabisk propaganda. Ikke tilfældige og tilgivelige enkeltstående misforståelser under tidspres, men systematisk misinformation og Israel-hetz i reportage efter reportage, år efter år. Kritikken er ubestrideligt dokumenteret og fundamental og bør blive tvangslæsning ved alle fakulteter og skoler som har med journalistik og kommunikation at gøre.»

Alf R. Jacobsen, journalist og forfatter, i forordet.

Tidligere artikel– Ceremonien i Det Hvide Hus er en af ​​Netanyahus største bedrifter
Næste artikel– Aftalen med Israel styrker os mod truslen fra Iran
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.