Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Alf R. Jacobsen: Bogen «Det falske bildet av Israel» er som et knytnæveslag mod medieverdenens selvbillede

«Det falske bildet av Israel» udgives af MIFF ved månedskiftet oktober/november 2020.
Nu kan du forudbestille Conrad Myrlands nye bog «Det falske bildet av Israel».

Bogen Det falske bildet av Israel dokumenterer hvilke vrangforestillinger er udbredt i Norge om den jødiske stat. Bogen giver svar på hvordan det billede er blevet til, gennem flere årtier med ensidig og fejlagtig information fra norske medier og i skolebøgerne. Det er særligt NRK og nyhedsbureauet NTB som får afsløret sin agenda.

Forfatter og journalist Alf R. Jacobsen. (Foto: Aschehoug)
Forfatter og journalist Alf R. Jacobsen. (Foto: Aschehoug)

«Bogen Det falske bildet av Israel er som et knytnæveslag mod medieverdenens selvbillede, udenrigsdækning og multikulturel nonchalant. Alle, som tager sig tid til at læse hele værket, vil sidde rystet tilbage over de fejl, ensidighed og direkte pro-arabisk propaganda. Ikke tilfældige og tilgivelige enkeltstående misforståelser under tidspres, men systematisk misinformation og Israel-hetz i reportage efter reportage, år efter år. Kritikken er ubestrideligt dokumenteret og fundamental og bør blive tvangslæsning ved alle fakulteter og skoler som har med journalistik og kommunikation at gøre.»

Alf R. Jacobsen, journalist og forfatter, i forordet.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem