Zoom-møde med Einat Wilf og Adi Schwartz: Krigen for at vende tilbage, ondsag 20. maj

Sæt tid af onsdag 20. maj, kl. 18-19 til den digitale boglancering af bogen Krigen for at vende tilbage, som MIFF udgiver i maj.

Einat Wilf og Adi Schwartz.

Onsdag den 20. maj kl. 18-19 afholder MIFF Zoom-møde for betalende medlemmer med Einat Wilf og Adi Schwartz.

Det bliver også den digitale boglancering af bogen Krigen for at vende tilbage, som MIFF udgiver i maj.

Her er link til mødet via Zoom: https://us02web.zoom.us/j/85326189628

EINAT WILF er tidligere israelsk politiker som har været medlem af Knesset for Uafhængighedspartiet og Arbejderpartiet. Hun er en fremtrædende og inspirerende stemme i den israelske offentlige debat.

ADI SCHWARTZ er en israelsk forsker og forfatter. Hans arbejde fokuserer på den arabisk-israelske konflikt, Israels historie og aktuel politik.

Krigen for at vende tilbage har hindret en løsning på den israelsk-arabiske konflikt. Konflikten slutter ikke før palæstinenserne accepterer at de ikke har nogen “ret til at vende tilbage.”

I 1948 forsøgte lokale arabere og arabiske stater at kvæle den jødiske stat netop som den blev født. Som et resultat af krigen blev 700.000 palæstinensere flygtninge. Mere end 70 år senere kræver palæstinenserne at millionvis af deres efterkommere skal have ret til at flytte ind i Israel.

I krigen for at vende tilbage forklarer forfatterne hvordan ideen om “ret til at vende tilbage” opstod, og hvordan FN gennem UNRWA skabte et permanent flygtningeproblem i stedet for at løse det. Bogen viser at palæstinensernes krav ikke har noget juridisk grundlag. Hvis USA, FN og EU gør det klart for palæstinenserne, vil det fremme fred og være til det bedste for begge parter.

Tidligere artikelSe hvad Israels ambassadør svarede på MIFFernes spørgsmål
Næste artikelSådan kommer du ind i MIFFs Zoom-møder
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.