Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Zoom-møde med Einat Wilf og Adi Schwartz: Krigen for at vende tilbage, ondsag 20. maj

Einat Wilf og Adi Schwartz.
Sæt tid af onsdag 20. maj, kl. 18-19 til den digitale boglancering af bogen Krigen for at vende tilbage, som MIFF udgiver i maj.

Onsdag den 20. maj kl. 18-19 afholder MIFF Zoom-møde for betalende medlemmer med Einat Wilf og Adi Schwartz.

Det bliver også den digitale boglancering af bogen Krigen for at vende tilbage, som MIFF udgiver i maj.

Her er link til mødet via Zoom: https://us02web.zoom.us/j/85326189628

EINAT WILF er tidligere israelsk politiker som har været medlem af Knesset for Uafhængighedspartiet og Arbejderpartiet. Hun er en fremtrædende og inspirerende stemme i den israelske offentlige debat.

ADI SCHWARTZ er en israelsk forsker og forfatter. Hans arbejde fokuserer på den arabisk-israelske konflikt, Israels historie og aktuel politik.

Krigen for at vende tilbage har hindret en løsning på den israelsk-arabiske konflikt. Konflikten slutter ikke før palæstinenserne accepterer at de ikke har nogen “ret til at vende tilbage.”

I 1948 forsøgte lokale arabere og arabiske stater at kvæle den jødiske stat netop som den blev født. Som et resultat af krigen blev 700.000 palæstinensere flygtninge. Mere end 70 år senere kræver palæstinenserne at millionvis af deres efterkommere skal have ret til at flytte ind i Israel.

I krigen for at vende tilbage forklarer forfatterne hvordan ideen om “ret til at vende tilbage” opstod, og hvordan FN gennem UNRWA skabte et permanent flygtningeproblem i stedet for at løse det. Bogen viser at palæstinensernes krav ikke har noget juridisk grundlag. Hvis USA, FN og EU gør det klart for palæstinenserne, vil det fremme fred og være til det bedste for begge parter.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem