Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Nu kan du læse hele “Løgnindustrien” gratis på nettet

Løgnindustrien af Ben-Dror Yemini blev udgivet af MIFF i oktober 2015.
Du vil helt sikkert gerne læse denne bog!

Med Israel for Fred (MIFF) blev opmærksom på Ben-Dror Yemini (link til miff.no artikler på norsk) for mange år siden. Allerede i 2004 udgav vi en artikel hvor han påpegede hvordan Europa totalt forskelsbahandler palæstinensiske flygtninge på den ene side og alle andre flygtninge i verden på den anden side.

I 2012 blev vi personligt bekendt med den israelske veteranjournalist, da han holdt to foredrag ved MIFFs Israel-konferencen i Sandnes. “Europa støtter krigsførere i menneskerettighedernes navn,” slog Yemini fast. Han taler lavmælt, men hans advarsler fortjener at blive spredt til alle som vil lytte!

Derfor var der ingen debat i MIFFs bestyrelse da Yemini udgav en ny bog på hebraisk i efteråret 2014. Bogen skal indgå i MIFFs bogserie!

Yemini bruger det meste af sin tid på at tilbagevise løgne hos dem som fremstiller den jødiske stat som en historisk fejl og beskylder Israel for etnisk udrensning, folkedrab, Apartheid og børnemord. Hver eneste løgn bliver knust med hårde fakta og gode sammenligninger. Hans forsvar af Israel som et nationalt hjemland for det jødiske folk er meget overbevisende. Derfor er bogen også vigtig for alle dem som er kritiske over for Israel.

Yemini længes efter fred med palæstinenserne og hilser kritik af Israel velkommen. Han er selv kritisk overfor mange aspekter af Israels handlinger, ikke mindst forposterne og bosættelserne som er bygget dybt inde på Vestbredden. Det er ikke kritik af Israel, som forfatteren ønsker at komme til livs med sin bog, det er de ondsidnede og dæmoniserende løgne. Det er skræmmende at se den rødgrønne alliance Yemini afklæder – socialister (rød) og islamister (grønne) som forenes i kampen om en fremtid uden Israel.

I bogens sidste sætning hedder det:

”Hvis viden er magt, og hvis løgne kan bekæmpes, er denne bog et lille bidrag til det. For palæstinenserne og muslimerne, jøderne og israelerne for fred og forsoning i Mellemøsten, for en retfærdig løsning – sandheden skal sejre.”

Løgnsindustrien er udsolgt i papirformat. Vi har derfor fået Yeminis tilladelse til at gøre bogen tilgængelig gratis på nettet. Dette er en fantastisk gavepakke til alle Israel-venner og alle venner af sandheden.

Klik her for at få adgang til hele Løgnindustrien afsløret i al sin gru (link til Issuu).

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem