Nu kan du læse hele “Løgnindustrien” gratis på nettet

Du vil helt sikkert gerne læse denne bog!

Løgnindustrien af Ben-Dror Yemini blev udgivet af MIFF i oktober 2015.Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Med Israel for Fred (MIFF) blev opmærksom på Ben-Dror Yemini (link til miff.no artikler på norsk) for mange år siden. Allerede i 2004 udgav vi en artikel hvor han påpegede hvordan Europa totalt forskelsbahandler palæstinensiske flygtninge på den ene side og alle andre flygtninge i verden på den anden side.

I 2012 blev vi personligt bekendt med den israelske veteranjournalist, da han holdt to foredrag ved MIFFs Israel-konferencen i Sandnes. “Europa støtter krigsførere i menneskerettighedernes navn,” slog Yemini fast. Han taler lavmælt, men hans advarsler fortjener at blive spredt til alle som vil lytte!

Derfor var der ingen debat i MIFFs bestyrelse da Yemini udgav en ny bog på hebraisk i efteråret 2014. Bogen skal indgå i MIFFs bogserie!

Yemini bruger det meste af sin tid på at tilbagevise løgne hos dem som fremstiller den jødiske stat som en historisk fejl og beskylder Israel for etnisk udrensning, folkedrab, Apartheid og børnemord. Hver eneste løgn bliver knust med hårde fakta og gode sammenligninger. Hans forsvar af Israel som et nationalt hjemland for det jødiske folk er meget overbevisende. Derfor er bogen også vigtig for alle dem som er kritiske over for Israel.

Yemini længes efter fred med palæstinenserne og hilser kritik af Israel velkommen. Han er selv kritisk overfor mange aspekter af Israels handlinger, ikke mindst forposterne og bosættelserne som er bygget dybt inde på Vestbredden. Det er ikke kritik af Israel, som forfatteren ønsker at komme til livs med sin bog, det er de ondsidnede og dæmoniserende løgne. Det er skræmmende at se den rødgrønne alliance Yemini afklæder – socialister (rød) og islamister (grønne) som forenes i kampen om en fremtid uden Israel.

I bogens sidste sætning hedder det:

”Hvis viden er magt, og hvis løgne kan bekæmpes, er denne bog et lille bidrag til det. For palæstinenserne og muslimerne, jøderne og israelerne for fred og forsoning i Mellemøsten, for en retfærdig løsning – sandheden skal sejre.”

Løgnsindustrien er udsolgt i papirformat. Vi har derfor fået Yeminis tilladelse til at gøre bogen tilgængelig gratis på nettet. Dette er en fantastisk gavepakke til alle Israel-venner og alle venner af sandheden.

Klik her for at få adgang til hele Løgnindustrien afsløret i al sin gru (link til Issuu).

Tidligere artikelSigrid Bonde Tusvik i bedste sendetid på NRK: – Israelerne arbejder 100 procent på at dræbe palæstinenserne
Næste artikelIsraels første alvorligt syge Corona patient er raskmeldt
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)