Forside Bliv medlem i MIFF

Bliv medlem af MIFF Danmark nu

De sidste ti år er MIFF i Norge vokset fra under 2.000 til næsten 11.000 medlemmer. Såfremt Israel-vennerne i Danmark samler sig på samme måde, kan vi opbygge en organisation, som ikke mindst via hjemmeside og sociale medier afslører løgn og dæmonisering, bringer sidste nyt om Israel og giver israelske perspektiver.

Tak fordi du melder dig ind i MIFF Danmark i skemaet nedenunder nu! Du modtager en faktura med årsprisen for 2019. - Det koster 200 kr for et individuelt medlemskab, og 300 kr for et familiemedlemskab. Dog 160 for individuelle pensionister eller studerende, og 200 for pensionist- eller studerende-familier.

Når du har valgt hvilken type medlemskab du skal have, får du mulighed for tilkøb af årsabonnement til "Midtøsten i Fokus" (norsk blad).

‹ Bli medlem

Bliv enkeltmedlem

Standard – 200 kr

Pensionist / Trygdet – 160 kr

Student – 160 kr

Du kan betale med faktura eller vælge at betale
med det samme via bankkort (PayPal).


Bliv familiemedlem

Standard – 300 kr

Pensionist / Trygdet – 200 kr

Student – 200 kr

Du kan betale med faktura eller vælge at betale
med det samme via bankkort (PayPal).

Vælg "Familie" så MIFF får flere medlemmer! Alle børn, som er mindst 15 år, kan registreres.

Antall personer:
Familiemedlem 1:

Bliv abonnent på MIFFs avis Midtøsten i fokus

Seks udgivelser om året. Kr. 295. OBS: Hvis du køber avisen i forbindelse med dit medlemskab, får du abonnementet til kr 175.

Bliv bidragsyder til MIFF

Hvis du vil støtte MIFF økonomisk, vil du modtage et girokort nogle gange i løbet af året.

Når jeg melder mig ind, giver jeg samtidig tilladelse til, at MIFF håndterer de personlige oplysninger, jeg har opgivet, i overenstemmelse med MIFFs erklæring om håndtering af persondata. Jeg kan nårsomhelst kontakte MIFF med henblik på at få slettet eller ændret mine oplysninger.


Familiemedlem :

0

Din varekurv