Esben Lunde Larsen er tidligere miljø- og fødevareminister for Venstre. Han har længe drømt om at vende tilbage til Israel og skal nu studerer i den jødiske stat. (Foto: Steen Brogaard, Folketinget)

– Siden jeg var ung frivillig i Israel, har jeg ønsket at vende tilbage – nu er tiden inde!

Fra primo 2023 vil tidligere miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen studerer en master i Bibelen og lære moderne hebraisk i Israel.

Tidligere Folketingsmedlem fra partiet Venstre, Esben Lunde Larsen har besluttet at flytte til Israel for at studere, skriver avisen Altinget.

For knap 4 år siden stoppede han som miljø- og fødevarerminister, og flyttede til Washington hvor han arbejdede som fellow i den grønne tænketank World Ressources Institute (WRI)

I 2021 blev han tænketankens direktør for tro og bæredygtighed. Nu har han besluttet at forlade tænketanken og vil primo 2023 studerer i Israel.

LinkedIn skriver han således:

Et nyt eventyr…

I 1999 var jeg ung frivillig i Israel. Lige siden da har jeg ønsket at flytte tilbage og bo der igen på fuld tid og udforske landet endnu mere.

Nu er det tiden!

Efter fire fantastiske år i Washington DC, hvor jeg arbejdede for WRI, flytter jeg til Israel i begyndelsen af 2023 for at begynde at studere en Master i Bibelen og lære moderne hebraisk. Jeg søgte ind i sommer, og blev optaget, så nu vender jeg tilbage til mit uddannelsesområde, teologi og til Det Hellige Land.

Jeg fratræder min stilling som direktør i WRI med udgangen af denne måned og starter flytning mv.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp