Der er over 4000 bygninger i Tel Aviv bygget i Bauhaus-stil. (Foto: Barak Brinker, via Times of Israel)

Forbes: -Her bør du rejse til i 2020

Her kan du opleve 4000 bygninger bygget i Bauhaus-stil.

Det kendte amerikanske forretnings- og finanstidsskrift Forbes har udarbejdet en liste over de 20 bedste destinationer, der bør blive besøgt i løbet af 2020. Tel Aviv ligger på listens andenplads.

”Gammel historie og en moderne livsstil mødes i denne travle strandby langs Israels middelhavskyst. Selvom ingen dag i denne by by er komplet uden et par timer på den gyldne strand, vil du også afsætte tid til at besøge det nyligt åbnede “hvide by” museum, skriver tidsskriftet.

Tel Aviv har den største samling af bygninger i Bauhaus-stil i verden. Over 4.000 bygninger i byen er bygget i den unikke arkitektoniske stil. Derfor kom den “hvide by” i 2003 på UNESCOs Verdensarvsliste. I forbindelse med 100-årsdagen for “den hvide by” er der oprettet et nyt museum i Tel Aviv, som Forbes anbefaler.

Norwegian har en direkte rute fra Danmark til Israel. Turismen i Tel Aviv og Israel rammer alle rekorder i 2019 med næsten fem millioner turister. Hvis tendensen fortsætter, vil de slå nye rekorder i 2020.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp