Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Sir Richard Branson: – Jeg er imod boykot af Israel

Sir Richard Branson deltog under den officielle åbning af Virgin Atlantics nye direkte rute til Tel Aviv. (Foto: Virgin Atlantic)
Virgin åbner en direkte rute mellem London og Tel Aviv og investerer penge i Israel.

Det britiske milliardær og Virgin Atlantic bestyrelsesmedlem, Sir Richard Branson, pralede af israelsk iværksætterkultur, da han ankom til Tel Aviv i forbindelse med åbningen af ​​flyselskabets nye direkte rute mellem London og Tel Aviv. Branson kyssede landingsbanen, da han kom ud af flyet, skriver Jerusalem Post.

Den verdenskendte forretningsmand benyttede også lejligheden til at udtrykke sin modstand mod boykot af Israel (BDS), som han ikke mener er løsningen på den israelsk-palæstinensiske konflikt. Ud over at prale af iværksætterkulturen i Israel afslørede Branson også, at hans virksomheder vil investere penge i regionen.

-Der er afgjort store udfordringer, der skal løses i denne region, og modige politikere er nødvendige for at løse problemerne og sige, at nok er nok. Vi har investeret i både Israel og Palæstina. Når vi begynder at flyve til et land, vil andre Virgin-virksomheder komme efter og blive involveret i andre områder. Jeg er sikker på, at vi vil investere meget her i de kommende år, siger han.

Branson udtrykte også ønsket om at møde og lære af israelske iværksættere, der arbejder med rumteknologi. Virgin Galactic, et selskab i Virgin-koncernen, der arbejder med fremtidig rumsturisme, vil snart blive noteret på New York Stock Exchange.

-Hvis der er iværksættere her, der arbejder inden for rumfart, og som har specifikke ideer, vil vi gerne høre mere fra dem. I har så mange utrolige individer på dette felt og andre områder, der kan bidrage så meget, sagde han.

Virgin Atlantic vil operer med en Airbus A330-300 på flyveruten mellem London og Tel Aviv. Flytypen har en kapacitet på 266 passagerer på hver flyning og en kapacitet på 180.000 passagerer om året. Flyselskabet har stor tro på den nye rute i Tel Aviv.

-Tel Aviv er et meget vigtigt marked. Israel vokser og er en teknologisk kæmpe, sagde Shai Weiss, flyselskabets administrerende direktør. Han sagde også, at salget af billetter på ruten hidtil har overgået alle forventninger.

I Danmark har vi heldigvis fortsat en direkte rute til Israel med flyselskabet Norwegian. I Norge derimod forsvinder den direkte rute til Israel desværre snart. Norwegian besluttede i sommer at lukke den direkte rute mellem Oslo og Tel Aviv. Den sidste flyvning mellem de to byer er den 9. november.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem