Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Ungdomstur til Israel – Ansøgningsfristen udløber om 12 dage

Masada - MIFF ungdomstur 2018. Nogle af deltagerne klatrede op til Masada om natten for at opleve solopgangen fra toppen af fjeldet. (Foto: Nadiia Fugleberg, på miff.no)
Masada - MIFF ungdomstur 2018. Nogle af deltagerne klatrede op til Masada om natten for at opleve solopgangen fra toppen af fjeldet. (Foto: Nadiia Fugleberg, på miff.no)
Blandt de bedste ansøgere bliver der udvalgt 10 personer mellem 18 og 30 år til deltagelse i en stærkt sponseret oplæringstur til Israel 23. juni - 5. juli 2019. Er du ikke selv i målgruppen, del venligst med nogen som er!

Er du mellem 18 og 30 år og hurtig på tasterne? Så har du nu en enestående mulighed for, at blive en af de heldige 2 til 3 danskere som kan komme med på en MIFF-sponsoreret tur til Israel den 23. juni til 5. juli 2019. Deltagerne på turen vil få oplæring i vigtige elementer af Israels historie og uddybe deres forståelse af dagens situation og israelernes holdninger og argumenterne.

Læs ALT om rejsen her (på norsk – de fleste deltagere vil jo være norske).

Sidste frist for ansøgning er den 28. februar. Så skynd dig til at søge – og du skal naturligvis først være indmeldt i MIFF.

Ansøgningen skal inkludere information om dig selv (skole, arbejde, politisk engagement), din tilknytning til Israel og til MIFF, og hvorfor du ønsker at være med. Har man deltaget i ungdomskonferencen 8.-10. februar i Kristiansand giver det “point”. Hvis man bliver valgt skal egenandel på ca 7.500 NOK betales senest den 1. juni 2019.

Rejeslederen er Kjetil Ravn Hansen. E-post: kjetil@miff.no Mobil: +47 45 24 45 98. Facebook. Ansøgningen skal sendes til ham senest den 28. februar – og det er også Kjetil du kan stille spørgsmål til.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!