Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Laver TV-serie om «Bibi» Netanyahu

Benjamin Netanyahu er vant til at være i begivenhedernes centrum. Nu produceres der en TV-serie om hans liv. (Foto: GPO/Flickr)
Anerkendt filmskaber står bag serie om den israelske premierminister.

Den prisbelønnede manuskriptforfatter Kirk Ellis er hentet ind for at skrive manuskript til en TV-serie baseret på biografien om den israelske premierminister Benjamin Netanyahu. Det melder det amerikanske brancheblad Variety.

Det er den amerikanske TV-kanal og streamingtjeneste HBO som har købt serien som kommer til at hedde «Bibi», Netanyahus kælenavn. Det Tel Aviv-baserede produktionsselskab Abot Hameiri skal stå for selve produktionen.

Abot Hameiri er kendt for at have produceret israelske versioner af populære internationale reality serier som X-Factor, America’s Got Talent, The Bachelor og The Survivor. Selskabet har også produceret det israelske TV-program «Shtisel», som er tilgængelig for danske seer på Netflix.

Manuskriptforfatter Ellis er mest kendt for sit arbejde med miniserien «John Adams» fra 2008 om en af de første amerikanske præsidenter. Serien gav Ellis to Emmy-priser og en Golden Globe.

TV-serien «Bibi» vil blive baseret på bogen «The Netanyahu Years» skrevet af den højt profilerede israelske journalist, Ben Caspit.

– Ben Caspits indsigtsfulde bog demonterer hvordan privatlivet altid former offentlige anliggender, og der er ingen mangel på konflikt – eller meninger – når det kommer til Benjamin Netanyahu, siger Ellis i en udtalelse.

Benjamin Netanyahu er Israels længst siddende premierminister.

Glæder du dig til at se serien? Skriv dit svar i kommentarfeltet.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem