Laver TV-serie om «Bibi» Netanyahu

Anerkendt filmskaber står bag serie om den israelske premierminister.
Benjamin Netanyahu er vant til at være i begivenhedernes centrum. Nu produceres der en TV-serie om hans liv. (Foto: GPO/Flickr)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Den prisbelønnede manuskriptforfatter Kirk Ellis er hentet ind for at skrive manuskript til en TV-serie baseret på biografien om den israelske premierminister Benjamin Netanyahu. Det melder det amerikanske brancheblad Variety.

Det er den amerikanske TV-kanal og streamingtjeneste HBO som har købt serien som kommer til at hedde «Bibi», Netanyahus kælenavn. Det Tel Aviv-baserede produktionsselskab Abot Hameiri skal stå for selve produktionen.

Abot Hameiri er kendt for at have produceret israelske versioner af populære internationale reality serier som X-Factor, America’s Got Talent, The Bachelor og The Survivor. Selskabet har også produceret det israelske TV-program «Shtisel», som er tilgængelig for danske seer på Netflix.

Manuskriptforfatter Ellis er mest kendt for sit arbejde med miniserien «John Adams» fra 2008 om en af de første amerikanske præsidenter. Serien gav Ellis to Emmy-priser og en Golden Globe.

TV-serien «Bibi» vil blive baseret på bogen «The Netanyahu Years» skrevet af den højt profilerede israelske journalist, Ben Caspit.

– Ben Caspits indsigtsfulde bog demonterer hvordan privatlivet altid former offentlige anliggender, og der er ingen mangel på konflikt – eller meninger – når det kommer til Benjamin Netanyahu, siger Ellis i en udtalelse.

Benjamin Netanyahu er Israels længst siddende premierminister.

Glæder du dig til at se serien? Skriv dit svar i kommentarfeltet.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikel-PA kan stå over for eksistensiel trussel hvis de stopper sikkerhedskoordinering med Israel
Næste artikelNetanyahu: – Corona-krisen er ikke over
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise