Netanyahu fortsat kongen af Likud

Vandt en overlegen sejr i kampen om lederskabet i centrum-højre partiet.
Benjamin Netanyahu er stadig Likuds premierministerkandidat. Her sammen med sin kone Sara Netanyahu. (Foto: Kobi Gideon / Flickr)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Det blev en overlegen sejr for Benjamin Netanyahu i kampen om lederskabet i Likud. Den siddende partileder fik 72,5 procent af stemmerne. Hans politiske rival, Gideon Sa’ar fik kun støtte fra 27,5 procent af Likud-medlemmerne. Netanyahu vil således igen blive partiets premierministerkandidat i valget 2. marts, skriver Times of Israel.

-Det er en stor sejr. Mange tak til alle Likud-medlemmer for deres tillid, støtte og kærlighed, sagde Netanyahu efter valgsejren. Han sagde endvidere, at han vil tage Likud til nye højder ved det næste Knesset-valg.

Israels længst fungerende premierminister bliver rost og støttet af sine politiske allierede efter at have vundet partilederkampen i centrum-højre partiet.

-Som politisk partner er jeg glad for at se den store tillid du har opnået fra en stor gruppe mennesker, skriver Aryeh Deri, leder af det religiøse parti Shas, på Twitter. Han skriver også at den politiske højrefløj står bag Netanyahu, på trods af at han er anklaget for korruption.

-Netanyahus store sejr viser at Likud står samlet og fast besluttet på at vinde det tredje valg, skriver Likud-minister Gila Gamliel på Twitter.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikel– Vi forbereder os på en konfrontation med Iran
Næste artikelTallene viser at ingen bør tage FN’s generalforsamling alvorligt
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise