Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Netanyahu fortsat kongen af Likud

Benjamin Netanyahu er stadig Likuds premierministerkandidat. Her sammen med sin kone Sara Netanyahu. (Foto: Kobi Gideon / Flickr)
Vandt en overlegen sejr i kampen om lederskabet i centrum-højre partiet.

Det blev en overlegen sejr for Benjamin Netanyahu i kampen om lederskabet i Likud. Den siddende partileder fik 72,5 procent af stemmerne. Hans politiske rival, Gideon Sa’ar fik kun støtte fra 27,5 procent af Likud-medlemmerne. Netanyahu vil således igen blive partiets premierministerkandidat i valget 2. marts, skriver Times of Israel.

-Det er en stor sejr. Mange tak til alle Likud-medlemmer for deres tillid, støtte og kærlighed, sagde Netanyahu efter valgsejren. Han sagde endvidere, at han vil tage Likud til nye højder ved det næste Knesset-valg.

Israels længst fungerende premierminister bliver rost og støttet af sine politiske allierede efter at have vundet partilederkampen i centrum-højre partiet.

-Som politisk partner er jeg glad for at se den store tillid du har opnået fra en stor gruppe mennesker, skriver Aryeh Deri, leder af det religiøse parti Shas, på Twitter. Han skriver også at den politiske højrefløj står bag Netanyahu, på trods af at han er anklaget for korruption.

-Netanyahus store sejr viser at Likud står samlet og fast besluttet på at vinde det tredje valg, skriver Likud-minister Gila Gamliel på Twitter.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem