Search
Her bliver en kinesisk arbejder som frygtes at være smittet med coronavirus transporteret til Barzilai hospital. (Foto: Skærmdump)

Frygter coronavirus er kommet til Israel

Flere personer er indlagt i isolation af frygt for at de er smittet med den dødelige virus.

En kinesisk arbejder som arbejder i Israel er indlagt på Barzilai hospital i karantæne, af frygt for at han er blevet smittet med den nye og dødelige influenzalignende virus der har spredt sig fra Kina. Indtil videre er 76 mennesker døde i Kina og over 2.500 personer er blevet smittet. Virussen har også spredt sig til andre steder i verden, skriver Times of Israel.

Chezy Levy, medicinsk direktør ved Barzilai medicinsk center, siger at det ikke er blevet bekræftet at patienten er smittet med coronavirussen og beder israelerne om at undgå panik. Han siger at det medicinske personale tager alle nødvendige forholdsregler.

En israelsk kvinde i 60’erne som for nylig vendte hjem efter en rejse til Kina, er indlagt på hospitalet i fuldstændig isolation på grund af bekymring for at hun blev er blevet smittet af virussen. Heller ikke hos hende er virussen blevet påvist.

Ud over de to seneste patienter er fire andre personer også blevet behandlet på israelske hospitaler efter mistanke om at de var blevet smittet, men efter test viste det sig at ingen af ​​de fire var smittet.

Israels sundhedsministerium råder israelere til ikke at rejse til Kina medmindre det er nødvendigt. Det israelske flyselskab El Al der flyver direkte til Beijing og Hong Kong, tilbyder alle sine kunder gratis ændring af flybilletten de næste to uger.

Fra og med mandag den 27. januar blev alle organiserede ture fra Kina til Israel aflyst, men kinesere kan fortsat besøge Israel som enkeltpersoner.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp