Search
Endnu en historisk dag i Mellemøsten! Israelsk-amerikansk delegation er netop vej på til Marokko for at underskrive de indledende dokmenter som vil fører til normalisering mellem Israel og Marokko. (Foto: @GonenYonatan, via Twitter)

Første israelsk nyhedskanal åbner afdelinger i Marokko

Takket være Abraham-aftalerne har i 24News allerede åbnet afdeling i Emiraterne - nu kommer de også til Marokko.

Den israelske nyhedskanal i24NEWS bliver første internationale nyhednetværk med base i Israel, der lanceres i Marokko, skriver i24News

CEO for i24NEWS, Frank Melloul har meddelt at de vil åbne to afdelinger – en i Rabat og en i Casablanca.

Nyhedskanalen i24News kom med meddelelsen mandag aften under prestigefyldt galla afholdt i Rabat med over 300 prominente gæster.

Det markerer endnu en vigtig milepæl for i24NEWS og Abraham-aftalerne som siden 2020 har transformeret Mellemøsten og forholdet mellem Israel og flere arabiske lande. I24News’s hovedkvarter ligger i Tel Aviv. Nyhedskanalen har også afdelinger i Frankrig, USA og for nylig åbnede de også en afdeling i Emiraterne. Kanalen er en del af Altice-gruppen, der ejes af forretningsmanden Patrick Drahi.

Melloul udtaler: – Allerede før Abraham-aftalerne blev underskrevet mellem Israel og Marokko, og via i24NEWS’ aktiviteter i løbet af de seneste mange år, har vores nyhedskanal fået et loyalt publikum i Marokko.

– Vores publikum i Marokko er meget engageret og aktiv på sociale medier, og vi er glade for at åbne afdelinger i Marokko, som vil være med til at uddybe vores dækning i landet. Vores bureauer rundt om i verden, og i nu også i Rabat og Casablanca, giver os mulighed for at dække begivenhederne fra forskellige vinkler og perspektiver, udvide og diversificere vores nyhedsindhold og dykke ned i de vigtige og interessante historier.

Læs om i24NEWS her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp