Endnu en historisk dag i Mellemøsten! Israelsk-amerikansk delegation er netop vej på til Marokko for at underskrive de indledende dokmenter som vil fører til normalisering mellem Israel og Marokko. (Foto: @GonenYonatan, via Twitter)

Første israelsk nyhedskanal åbner afdelinger i Marokko

Takket være Abraham-aftalerne har i 24News allerede åbnet afdeling i Emiraterne - nu kommer de også til Marokko.

Den israelske nyhedskanal i24NEWS bliver første internationale nyhednetværk med base i Israel, der lanceres i Marokko, skriver i24News

CEO for i24NEWS, Frank Melloul har meddelt at de vil åbne to afdelinger – en i Rabat og en i Casablanca.

Nyhedskanalen i24News kom med meddelelsen mandag aften under prestigefyldt galla afholdt i Rabat med over 300 prominente gæster.

Det markerer endnu en vigtig milepæl for i24NEWS og Abraham-aftalerne som siden 2020 har transformeret Mellemøsten og forholdet mellem Israel og flere arabiske lande. I24News’s hovedkvarter ligger i Tel Aviv. Nyhedskanalen har også afdelinger i Frankrig, USA og for nylig åbnede de også en afdeling i Emiraterne. Kanalen er en del af Altice-gruppen, der ejes af forretningsmanden Patrick Drahi.

Melloul udtaler: – Allerede før Abraham-aftalerne blev underskrevet mellem Israel og Marokko, og via i24NEWS’ aktiviteter i løbet af de seneste mange år, har vores nyhedskanal fået et loyalt publikum i Marokko.

– Vores publikum i Marokko er meget engageret og aktiv på sociale medier, og vi er glade for at åbne afdelinger i Marokko, som vil være med til at uddybe vores dækning i landet. Vores bureauer rundt om i verden, og i nu også i Rabat og Casablanca, giver os mulighed for at dække begivenhederne fra forskellige vinkler og perspektiver, udvide og diversificere vores nyhedsindhold og dykke ned i de vigtige og interessante historier.

Læs om i24NEWS her.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp