Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israel roser Egyptens præsident for rørende velkomst af handicappet kvindelig israelsk minister ved konference

Israels energiminister Karin Elharar fra partiet Yesh Atid. (Foto: 1.12.12, מפלגת יש עתיד)
Israels Energiminister Karine Elharrar er første israelsk minister som deltager i den store regionale gaskonference i Kairo.

Israelske ministrer og embedsmænd har rost og delt den egyptiske præsident Abdel-Fattah el-Sissi’s rørende velkomst til Israels energiminister Karine Elharrar ved en større regional gaskonference rapporterede den israelske kanal N-12 mandag, skriver Israel Hayom.

I klippet nedenfor som blandt andet blev delt af israel premierminister Naftali Bennett på Twitter ses præsident El-Sissi komme ind i den kæmpe hal, hilse på gæsterne, lægge mikrofonen og herefter gå hen til den anden ende det store lokale for at hilse personligt og udvekslede et par ord med Elharrar, som har muskelsvind og sidder i kørestol.

Elharrar er den første israelske minister som deltager i konferencen, der anses for at være en af de vigtigste regionale gaskonferencer. Konferencen finder sted hvert år med deltagelse af tusind politikere og forretningsfolk fra Mellemøsten og Nordafrika.

Elharrar udtaler: “Den israelske energiøkonomi er en bro til at etablere bånd med landene i regionen. Jeg er glad for at have muligheden for at repræsentere staten Israel i det vigtige og mangfoldige forum og håber på, at det vil være endnu et skridt i retning af at øge kredsen af fred.”



Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem