Houthi-regimet i Yemen indoktrinerer millioner af børn til jihad og jødehad

De som fremmer fredelig konfliktløsning fremstilles som feje, idiotiske og forræderiske.
Illustrationer fra yemenitisk skolebog.
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

Yemens Ansar Allah-organisation, bedre kendt som Houthi-bevægelsen, er ansvarlig for uddannelsen af en stor del af Yemens 29 millioner indbyggere. En ny rapport fra IMPACT-se viser at skolepensum i Yemen er farvet af Irans anti-vestlige, anti-amerikanske og anti-israelske agenda. Houthis skolepensum indeholder ekstrem antisemitisme, og også anti-kristne og anti-sunni budskab, skriver IMPACT-se.

Eksemplerne i rapporten viser at houthienes skolepensum:

  • fremstiller USA som «den store Satan», en fjende af alle arabere og muslimer. Det amerikanske flag fremstilles som et symbol på undertrykkelse, som børn må forsvare sig imod.
  • bruger Houthi-slagordet «Allah er den største – Død over Amerika – Død over Israel – Forbandet være jøderne – Sejer for islam» i matematikopgaver.
  • påstår at Islamisk Stat (ISIS) blev skabt af USA.
  • Oplærer børn til at direkte eller indirekte deltagelse i voldelig jihad mod den amerikanske aggressor er enhver yemenits civile pligt. De som fremmer fredelig konfliktløsning fremstilles som feje, idiotiske og forræderiske.
  • glorificerer død i kamp mod islams fjender.
  • fremstiller jøder som islams og Yemens folks fjende. Jøder er «dem som Allah bød os at være fjender».

Se hele rapporten og eksemplerne HER (54 sider)

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise