Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Houthi-regimet i Yemen indoktrinerer millioner af børn til jihad og jødehad

Illustrationer fra yemenitisk skolebog.
De som fremmer fredelig konfliktløsning fremstilles som feje, idiotiske og forræderiske.

Yemens Ansar Allah-organisation, bedre kendt som Houthi-bevægelsen, er ansvarlig for uddannelsen af en stor del af Yemens 29 millioner indbyggere. En ny rapport fra IMPACT-se viser at skolepensum i Yemen er farvet af Irans anti-vestlige, anti-amerikanske og anti-israelske agenda. Houthis skolepensum indeholder ekstrem antisemitisme, og også anti-kristne og anti-sunni budskab, skriver IMPACT-se.

Eksemplerne i rapporten viser at houthienes skolepensum:

  • fremstiller USA som «den store Satan», en fjende af alle arabere og muslimer. Det amerikanske flag fremstilles som et symbol på undertrykkelse, som børn må forsvare sig imod.
  • bruger Houthi-slagordet «Allah er den største – Død over Amerika – Død over Israel – Forbandet være jøderne – Sejer for islam» i matematikopgaver.
  • påstår at Islamisk Stat (ISIS) blev skabt af USA.
  • Oplærer børn til at direkte eller indirekte deltagelse i voldelig jihad mod den amerikanske aggressor er enhver yemenits civile pligt. De som fremmer fredelig konfliktløsning fremstilles som feje, idiotiske og forræderiske.
  • glorificerer død i kamp mod islams fjender.
  • fremstiller jøder som islams og Yemens folks fjende. Jøder er «dem som Allah bød os at være fjender».

Se hele rapporten og eksemplerne HER (54 sider)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem