– Abrahamaftalerne anerkender jødernes historiske tilknytning til landet

Se MIFFs interview med den israelske kommentator David M. Weinberg.
David M. Weinberg om Abrahamaftalerne mellem Israel, Emiraterne og Bahrain.
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

David M. Weinberg er direktør for en israelsk tenketank, lobbyist og politisk kommentator i Israels største hebraisk-sprogede og engelsksprogede aviser. Weinberg har ved flere lejligheder også været foredragsholder hos MIFF – læs mere HER på norsk.

Den 5. januar blev Weinberg interviewet om de nye fredsaftaler mellem Israel, Emiraterne og Bahrain under MIFFs direkte sending. Her fortalte Weinberg også om sin rejse til Dubai i december.

Se med her:

Læs også seks artikler som Weinberg har skrevet om Abrahamaftalerne på engelsk HER.

Læs MIFFs artikler om Abrahamaftalerne HER.

Se også MIFFs direkte sending fra 4. januar.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise