Endnu et arabisk land indgår fred med Israel

Bliver det tredje arabiske land som i løbet af kort tid normaliserer forholdet til den jødiske stat.
USAs præsident Donald Trump i Det hvide hus. I baggrunden står vicepræsident Mike Pence. (Foto: Joyce N. Boghosian/Flickr)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

USAs præsident Donald Trump har fredag aften bekendtgjort at Sudan vil begynde at normalisere forholdet til Israel. Sudan bliver dermed det tredje arabiske land som i løbet af kort tid indgår fred med Israel som en del af USA-mæglede aftaler, skriver avisen Times of Israel.

Under sin samtale med Israels premierminister Benjamin Netanyahu, den sudanesiske general Abdel Fattah al-Burhan og den sudanesiske premierminister Abdalla Hamdok, inviterede Trump journalister ind i det Ovale kontor hvor han annoncerede nyheden: “Staten Israel og republikken Sudan er blevet enige om at indgå fred”.

Sagen opdateres.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelDen jødiske befolkning i Europa på sit laveste siden år 1170
Næste artikelIsrael sender hvede for 33 mio. kroner til Sudan
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise