USAs præsident Donald Trump i Det hvide hus. I baggrunden står vicepræsident Mike Pence. (Foto: Joyce N. Boghosian/Flickr)

Endnu et arabisk land indgår fred med Israel

USAs præsident Donald Trump har fredag aften bekendtgjort at Sudan vil begynde at normalisere forholdet til Israel. Sudan bliver dermed det tredje arabiske land som i løbet af kort tid indgår fred med Israel som en del af USA-mæglede aftaler, skriver avisen Times of Israel.

Under sin samtale med Israels premierminister Benjamin Netanyahu, den sudanesiske general Abdel Fattah al-Burhan og den sudanesiske premierminister Abdalla Hamdok, inviterede Trump journalister ind i det Ovale kontor hvor han annoncerede nyheden: “Staten Israel og republikken Sudan er blevet enige om at indgå fred”.

Sagen opdateres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp