Her ses israelsk-arabiske Dr. Abdullah Watad på Sheba hospital hvor han blandt andet forsker i reumatologiske lidelser. (Foto; Skærmdump fra YouTube, Sheba hospital)

Snart bliver 35-årige Abdullah en af Israels yngste professorer i medicin

Dr. Abdullah Watad er israelsk-araber. I en alder af kun 35, vil han snart kunne kalde sig professor i medicin efter flere års forskning i reumatologiske lidelser.

Dr. Abdullah Watad er israelsk-araber fra den arabiske landsby Jatt. I en alder af 35, er han allerede vicedirektør i afdelingen for intern medicin og førende reumatolog på reumatologisk afdeling på Sheba hospital, skriver Yediot Ahronot (artiklen er oversat fra hebraisk)

Efter flere års forskning i reumatologi og meget lange arbejdsdage dedikeret til at undervise studerende, får 35-årige Watad snart titlen som professor.

Watad vil blive en af Israels yngste professorer i medicin, efter han blev ansat af prof. Howard Amital, direktør for intern medicin på Sheba og direktør i Instituttet for Autoimmune Sygdomme.

– Det er et resultat af hårdt arbejde. Jeg blev allerede på et tidligt tidspunkt i løbet af min karriere, opmærksom på hvor afgørende ​​forskning er. I løbet af min første pratikmåned, kontaktede jeg prof. Yehuda Sheinfeld som er førende ekspert i Center for Autoimmune Sygdomme på Sheba. Herefter gennemførte jeg mit første studie om antistoffer ved leddegigt, som jeg præsenterede i Frankrig i 2014. Resten er historie. Siden har jeg forsket i flere reumatologiske lidelser, fortæller Watad .

Watad er desuden medforfatter til flere videnskabelige artikler om reumatologi, samtidig aflsuttede han sin praktik i intern medicin og tog til England for at forske. I skrivende stund har han allerede lagt navn til 200 videnskabelige artikler.

Her er Watads råd til at opnå sucess i livet: – For at få succes har du brug for fire ting: drivkraft, at sætte dig et mål, hårdt arbejde og en mentor som tror på dig. Det er afgørende at tro på sig selv og vide at du kan nå langt. Det er vigtigt at tro på at du kan gøre det.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp