Islamistisk leder: – Europæerne massakrerede jøder på grund af jødernes grådighed

Nazisternes propaganda lever videre i den islamiske bevægelse.
Sheik Kamal Al-Khatib. (Skærrmdump via Memri)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Fredag 20. november talte sheik Kamal Al-Khatib til sine mere end 70.000 følgere på YouTube. Al-Khatib er, ifølge Memri, næstleder for Den islamske bevægelse i Nord-Israel, næst efter Raed Salah som flere gange er blevet tiltalt for opildning og opmuntring til terror.

Da muslimske erobrere kom til sydøst-Asien, opførte de sig moralsk rigtig, fremhævede Al-Khatib i sin tale. De var ærlige, oprigtige, snød ikke, indførte ikke monopoler og så videre. «Det var en af årsagerne til at folkene i de lande konverterede til islam.»

Derefter fortsatte Al-Khatib, og vi gengiver uddrag præcis som Memri (se klippet HER) har oversat videoklippet fra arabisk til engelsk:

«Som modsætning, se på de jødiske handelsmænd i Europa. De jødiske handelsmænd i Europa ønskede at tage strubetag på det europæiske samfund gennem brug af penge. Så de brugte rente, monopoler, snyd og lån, og de sørgede for at få pengesystemet i alle disse samfund under deres kontrol. De ønsker at kontrollere samfundet gennem penge. Fik det folk til at elske dem? Blev europæerne jøder? Tværtimod, fra Middelalderen, fra 1214 til omkring 1340, blev jøderne med få års mellemrum, hver gang der var en sygdomsbølge – pesten, malaria (det var Middelalderen, tiden med mørke, uvidenhed og sygdom i Europa…) – hvad gjorde europæerne hver gang de blev rammet af en sygdom? De gennemførte en massakre mod jøderne. Hvorfor? De sagde: «Årsagen til denne pesten er at jøderne har kastet en forbandelse over [jinxed] os. Jøderne blandt os giver os dårlig lykke. De jinxed os og vi fik denne plage.» Så enten massakrerede de [jøderne] eller de forbød dem, og det skete til og med under Anden Verdenskrig. Det er det som skete i Europa, da folkene følte sig kvalt af monopolerne. Det er selvfølgelig ikke nogen undskyldning for Holocaust og det som skete. Nej! Men jeg siger at magtkulturen ikke kan vinde hjerterne hos et folk. Tvært imod, det driver folk bort. Det er kraften i kultur, som viser sig i moralske værdier og åndelig budskab som gjorde at de muslimske handelsmænd kunne konvertere sydøst-Asien til islam, mens det fik folk i Europa til at bekæmpe jødedommen, på grund af grådigheden hos de jødiske handelsmænd.»

Det klassiske jødehad lever tydeligvis fortsat i bedste velgående – læs mere HER på norsk, og det forener islamister og nynazister – læs mere HER på norsk.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelLederen af Irans atomvåbenprogram dræbt i attentat
Næste artikelEt symbol på sameksistens er bukket under for Corona
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise