Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Islamistisk leder: – Europæerne massakrerede jøder på grund af jødernes grådighed

Sheik Kamal Al-Khatib. (Skærrmdump via Memri)
Nazisternes propaganda lever videre i den islamiske bevægelse.

Fredag 20. november talte sheik Kamal Al-Khatib til sine mere end 70.000 følgere på YouTube. Al-Khatib er, ifølge Memri, næstleder for Den islamske bevægelse i Nord-Israel, næst efter Raed Salah som flere gange er blevet tiltalt for opildning og opmuntring til terror.

Da muslimske erobrere kom til sydøst-Asien, opførte de sig moralsk rigtig, fremhævede Al-Khatib i sin tale. De var ærlige, oprigtige, snød ikke, indførte ikke monopoler og så videre. «Det var en af årsagerne til at folkene i de lande konverterede til islam.»

Derefter fortsatte Al-Khatib, og vi gengiver uddrag præcis som Memri (se klippet HER) har oversat videoklippet fra arabisk til engelsk:

«Som modsætning, se på de jødiske handelsmænd i Europa. De jødiske handelsmænd i Europa ønskede at tage strubetag på det europæiske samfund gennem brug af penge. Så de brugte rente, monopoler, snyd og lån, og de sørgede for at få pengesystemet i alle disse samfund under deres kontrol. De ønsker at kontrollere samfundet gennem penge. Fik det folk til at elske dem? Blev europæerne jøder? Tværtimod, fra Middelalderen, fra 1214 til omkring 1340, blev jøderne med få års mellemrum, hver gang der var en sygdomsbølge – pesten, malaria (det var Middelalderen, tiden med mørke, uvidenhed og sygdom i Europa…) – hvad gjorde europæerne hver gang de blev rammet af en sygdom? De gennemførte en massakre mod jøderne. Hvorfor? De sagde: «Årsagen til denne pesten er at jøderne har kastet en forbandelse over [jinxed] os. Jøderne blandt os giver os dårlig lykke. De jinxed os og vi fik denne plage.» Så enten massakrerede de [jøderne] eller de forbød dem, og det skete til og med under Anden Verdenskrig. Det er det som skete i Europa, da folkene følte sig kvalt af monopolerne. Det er selvfølgelig ikke nogen undskyldning for Holocaust og det som skete. Nej! Men jeg siger at magtkulturen ikke kan vinde hjerterne hos et folk. Tvært imod, det driver folk bort. Det er kraften i kultur, som viser sig i moralske værdier og åndelig budskab som gjorde at de muslimske handelsmænd kunne konvertere sydøst-Asien til islam, mens det fik folk i Europa til at bekæmpe jødedommen, på grund af grådigheden hos de jødiske handelsmænd.»

Det klassiske jødehad lever tydeligvis fortsat i bedste velgående – læs mere HER på norsk, og det forener islamister og nynazister – læs mere HER på norsk.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem