Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

“Palæstina er vores land, og jøderne er vores hunde”

Demonstranter i Mississauga 4. juli 2020. (Foto: via canadadocs.org)
De antisemitiske kampråb er de samme som for hundrede år siden.

Palæstina er vores land, jøderne er vores hunde! Palæstina er vores land, jøderne er vores hunde! Sådan råbte de muslimske arabere som plyndrede og hærgede det jødiske kvarter i Jerusalems gamle bydel i april 1920. Fem jøder blev dræbt og over 200 såret ved optøjerne. De toneangivende ledere var ikke mere optaget af Palæstinas selvstændighed end at de støttede op om at blive en del af Syrien.

For hundrede år siden var der omkring 90.000 jøder i området som Storbritannien havde erobret fra det osmanniske rige. Jøderne havde ingen stat, ingen slagkraftig hær og kunne ikke fordømmes for at okkupere eller annektere en eneste kvadratmeter. Alligevel blev deres tilstedeværelse i området mødt med had og vold fra deres arabiske naboer.

Historiske fakta om palæstinensisk terror før og efter 1948
Ifølge Myten satte palæstinenserne gang i intifada og terror som et svar på israelsk okkupation og bosættelser. Historien er faktuelt en helt anden. Der var angreb mod jøder i 1800-tallet, da området stadig var under osmannisk kontrol og jødisk indvandring ikke var begyndt. Der var terror mod jøder i årtierne før Israels statsdannelse i 1948. Der var stadig terror inde i Israel før Israel erobrede Vestbredden og Gaza i en lovlig forsvarskrig i 1967. Selvmordsbombe-angreb kom på rad og række mens Israel trak sig ud af palæstinensiske byer i 1990-tallet. Anden intifada startede i efteråret 2000 til trods for at Israel var kommet med tilbud om en næsten fuld tilbagetrækning fra Vestbredden og hele Gaza. Ifølge myten vil Israel ødelægge en to-stat løsning ved at hævde suverænitet over dele af Judæa og Samaria.

Myten bygger på en falsk præmis om at Israel let kan få fred hvis blot de trækker sig tilbage fra landområder. Sinai, Libanon og Gaza er stikord som burde være nok til at punktere den myte. Hvad hvis Syrien kunne have brugt sine våben – som de gjorde i 1982 og fra 2011 til at dræbe hundredtusindvis af deres egne indbyggere – til at bombardere Nord-Israel fra Golan-højderne?

Nej, freden må bygge på noget dybere end at Israel afgiver landområder i bytte for en underskrift på et stykke papir. Freden må bygge en grundlæggende accept hos naboene om at Israel – en stat med jødisk identitet og et klart jødisk flertal – er kommet for at blive i området. Al snak om “fred” og “retfærdighed” i Mellemøsten uden en sådan klar accept må bestemt afvises.

Israels to nærmeste naboer udtrykker deres syn på Israels eksistens i lidt forskellige vendinger. «Islam vil eliminere Israel,» slår Hamas-regimet i Gaza fast i sit politiske program (charter). Fatah, som kontrollerer de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA) i Ramallah, bruger fortsat et kort hvor Israel er slettet og HELE området fra Middelhavet til Jordan-floden er «Palæstina». De fejre deres årsdag til minde om deres første væbnede angreb mod Israel – da terrorister prøvede at ramme drikkevandsforsyningen til hundredtusindvis af israelere.

Palæstina er vores land, jøderne er vores hunde! anno 2020
Hundrede år senere har de antisemitiske kampråb spredt sig fra Jerusalem til store dele af verden. Sidste lørdag – 4. juli – blev de hørt i Canada, i byen Mississauga vest for Toronto. «Millioner af martyrer marcherer mod Al-Quds [Jerusalem],» råbte demonstranterne på arabisk. «Palæstina er vores land, jøderne er vores hunde!» lød det også.

Læs mere på canadadocs.org

https://twitter.com/AdamMilstein/status/1280532050076991490?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1280532050076991490%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.miff.no%2Fantisemittisme%2F2020%2F07%2F08palestina-er-vart-land-og-jodene-er-vare-hunder.htm


Flere danske fagforbund er også med i det “fine” selskab
Det var ikke kun i Canada den 4. juli blev markeret således – i Danmark kan vi “bryste” os af 3F Palæstinanetværk som var medarrangør af lignende demonstration på “Palæstinas Plads” i København – læs MIFF’s artikel om demonstrationen her.

Efterfølgende har flere fagforbund tilsluttet sig samme historieforfalskning og dæmonisering af Israel. De har sågar underskrevet et brev til den danske regering – i brevet står der blandt andet: “Vi kræver, at regeringen indfører sanktioner mod Israel, så længe besættelsen pågår, og så længe de fortsætter deres planer om at annektere Vestbredden.” og “Men nok er nok. Derfor opfordrer vi alle vores kolleger til at rejse problemstillingen i deres fagforeninger og klubber, så de tager stilling og kræver handling. Regeringen har indtil videre vist sig at være direkte tandløs, når det kommer til at reagere på den israelske stats menneskerettighedskrænkelser og forbrydelser. Vores fagforeninger er nogle af de største fællesskaber, vi har, og derigennem kan vi presse vores regering til at reagere.”

Her er brevet og listen af underskrivere. Er dit fagforbund mon med?

https://www.facebook.com/stopannekteringenafpalaestina2020/photos/a.121096232970479/123722482707854/?type=3

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem