Nynazistiske kampråb: ”Så hjælp os, Palæstina! Israel eksisterer stadig!”

Velkommen til Europa 2019.

Neo-nazister marcherer i den tyske by Dortmund den 30. september 2019. (Skærmdump fra Twitter @infozentrale)

Mandag den 30. september – på jødernes nytårsdag, marcherede omkring 70 nynazister gennem gaderne i den tyske by Dortmund. ”Så hjælp os, Palæstina! Israel eksisterer stadig!” Lød et af kampråbene. (På tysk lyder det således: «Palästina hilf uns doch! Israel gibt immer noch!») “Israel ikke mere”, skal demonstranterne må også have råbt, skriver Yediot Ahronoth.

-Det er en skandale at se nynazister i Dortmunds gader, mens vi fejrer det jødiske nytår. Min kones oldeforældre var fra Dortmund og blev myrdet af nazisterne. Hvor der ikke er anger, kan der ikke være nogen tilgivelse, skriver Jeremy Issacharoff, Israels ambassadør i Tyskland på Twitter.

I 2017 påpegede MIFF de slående ligheder i tankegangen mellem norske islamister og norske nynazister. Vi viste alle punkterne listet nedenfor med eksempler:

-Både norske islamister og norske nynazister tror på myten om global jødisk dominans.
-Både norske islamister og norske nynazister tror på myten om jødisk kontrol over medierne.
-Både norske islamister og norske nynazister spreder anklagerne om jødernes politiske manipulation til egeninteresse til skade for andre lande.
-Både norske islamister og norske nynazister dyrker myten om, at zionisterne har maksimalistiske politiske mål, som de søger at nå uden nogen medlidenhed med andre.
-Både norske islamister og norske nynazister fremstiller andre mennesker som hjælpeløse ofre for jødernes manipulation.
-Både norske islamister og norske nynazister vil knække zionistisk magt og indflydelse fuldstændigt.

Ønsker du, at dine børn og børnebørn skal vokse op uden at blive påvirket af nynazisternes og islamisternes jødehad?
Bliv medlem af MIFF (klik her for indmeldelsesblanket).
Giv et fast bidrag for Israel!
Trap op for Israel på en anden måde (se også her på norsk).
Giv en gave til MIFF:
Bankkonto
5290 9020945009
Mobile Pay 49739


Tidligere artikelIsraelsk verdensmester har snude for ulovlige kontanter
Næste artikelHøringen i Netanyahus korruptionssager er begyndt
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.