Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israelere overfaldet af arabere i Polen

En gruppe israelske udvekslingsstuderende blev angrebet af en gruppe arabere i Polen. (Illustrationfoto: Wikipedia)
Gerningsmændene råbte efter sigende "frit Palæstina", før de angreb israelerne.

En gruppe israelske studerende, der studerede i Polen, blev overfaldet lørdag den 7. september af en gruppe arabere i den polske hovedstad Warszawa. To af israelerne havnede på hospitalet. En fik en brækket næse, skriver Jerusalem Post.

Israelerne, der er udvekslingsstuderende fra University of Rishon Lezion, var på vej hjem fra en natklub, da de blev opsøgt af en bande, der spekulerede på, om de var israelere. Banden, der identificerede sig som arabere fra Qatar, skulle være begyndt at råbe “fri Palæstina”, “fri Gaza” og “til helvede med Israel” til de israelske studerende. Da de bekræftede, at de var fra Israel, blev de overfaldet.

Sådan så israelske Yotam Kashpizky ud, efter at han og flere af hans venner blev overfaldet af en gruppe arabere. (Foto: Privat)

Yotam Kashpizky blev ramt i ansigtet og besvimede. Han mener, at gerningsmændene brugte kojern, et våben beregnet til slag, på grund af de største skader, han pådrog sig i ansigtet. Fotos, der er sendt af broren på Facebook, viser, at Kashpizky har et blodig ansigt og næse og et lukket øje.

Voldsofferet kalder angrebet en “terrorhændelse baseret på nationalistiske motiver”. Han er meget kritisk over for både afslappede forbipasserende og vagter uden for natklubben, der angiveligt ikke gjorde noget for at hjælpe israelerne.

Angrebet er rapporteret, og sagen undersøges nu af det polske politi. Kashpizky siger, at han vil vende tilbage til Israel efter overfaldet. Det polske udenrigsministerium har fordømt angrebet på de israelske studerende.

https://www.facebook.com/www.0404.co.il/posts/3089961681076592

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem