Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Vil styrke forholdet mellem Israel og Afrika

FN-ambassadører fra 25 afrikanske lande mødte Israels FN-ambassadør Gilad Erdan. (Foto: Israels FN-kontor)
Israels FN-ambassadør Gilad Erdan tog imod 25 afrikanske FN-ambassadører.

FN-ambassadører fra 25 afrikanske lande deltog i israelsk arrangement som skal styrke båndene mellem Israel og Afrika, skriver Jerusalem Post.

Mødet blev afholdt af Innovation: Africa grundlægger Sivan Ya’ari og Israels FN-ambassadør Gilad Erdan, som en del af Erdans plan for at styrke forholdet til afrikanske lande og opretholde observatørstatus i Den Afrikanske Union.

Sammen med Mashav som er Israels bureau for international udviklingsarbejde, og andre israelske organisationer præsenterede, Erdan og Ya’ari flere nye israelske projekter i Afrika. Der er blandt andet planer om at koble omkring 200 landsbyer i kontinentet til rendende vand vedvarende energi.

– Israel investerer i og udvider vores relationer med afrikanske lande. Israelsk innovation har betydet at tusindvis af afrikanske landsbyer nu er koblet til vand og strøm gennem samarbejde ledet af Udenrigsministeriet, siger Erdan.

Israels FN-ambassadør omtaler Afrika som fremtidens kontinent og taler varmt om Israels nye forhold til afrikanske lande som Chad, Marokko og Sudan. FN-ambassadør Erdan tilføjer at forholdet mellem Israel og Afrika kun vil blive bedre.

– Rejsern er kun begyndt. Den strategiske alliance mellem Israel og Afrika har styrken der skal til for at stimulere innovation saom vil gavne os alle, understreger FN-ambassadør Erdan.

Ya’ari fortæller at arrangementet er vigtigt for arbejdet med at forbedre levevilkårene for indbyggerne i kontinentet. Hendes organisation bringer israelsk teknologi til det afrikanske kontinent.

– Gennem israelsk sol-, vand- og landbrugsteknologi har vi allerede forbedret livet for mere end tre millioner mennesker, og gennem partnerskabet som etableres her i aften kan vi, sammen, hjælpe endnu flere, siger Ya’ari.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem