Hvad mener folk på gaden om Israel?

Vi har spurgt tilfældige mennesker på gaden i Kristiansand i Norge.
Folk på gaden i Kristiansand i Norge fortæller hvad de mener om Israel, fred og mediedækningen. (Foto: Skærmdump)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

MIFFs journalist Bjarte Bjellås har interviewet tilfældige mennesker på gaden i Kristiansand i Norge om hvad de mener om Israel og fred. Hvor får de deres information om Israel fra? Bliver de påvirket af norske medier? 

Her kan du se resultatet:

Det er ikke så underligt at nogle normænd mener at Israel burde give palæstinenserne Corona-vacciner, når de norske medier i de seneste uger har drevet kampagnejournalistik mod Israel – læs mere HER på norsk. Sandheden er at Israel hverken har ansvaret eller autorisation – læs mere HER på norsk til at vaccinere palæstinenserne. Det får du derimod ikke at vide i de norske medier. Vi har set samme taktik i danske medier og visse politikere hvor Israels sågar blev beskyldt for “medicinsk aparheid” mod palæstinenserne – læs mere HER.

Sidste år spurgte MIFFs 15-årige praktikant Max Zeuthen tilfældige danskere hvad de tænker om Israel.

Se klippet her:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelBerlingske roser Israel til skyerne
Næste artikel– Hvilken apartheid taler B’tselem om?
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise