Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Fuglsang skifter til israelsk cykelhold

Den danske cykelrytter Jkob Fuglsang slutter sig til Israels cykelohold i 2022. Her ses han under cykelløb i 2014. (Foto: Filip Bossuyt, Wikimedia Commons)
Jakob Fuglsang slutter sig til Israel Start-Up Nation i 2022.

MIFF har tidligere skrevet om at danske cykelryttere skifter til det israelske cykelhold Israel Start-Up Nation. Den 3. februar 2021 skrev MIFF om at Mads Würtz Schmidt havde cyklet sig til at blive holdets kaptajn – læs HER.

Nu har det israelske cykelhold meddelt at den danske rytter Jakob Fuglsang også vil slutte sig til holdet i 2022 – læs HER.

Flere danske medier har også bragt nyheden – se nedenfor i Berlingske Tidende.

Efter ni år på Astana-mandskabet skifter cykelrytteren Jakob Fuglsang fra næste år til Israel Start-Up Nation.

Det oplyser det israelske hold på sin hjemmeside. Læs mere HER.

Med skiftet skal den 36-årige Fuglsang køre sammen med den britiske stjerne Chris Froome samt landsmanden Mads Würtz Schmidt.

Desuden har holdet dansk islæt i skikkelse af sportsdirektør Nicki Sørensen.

I samme forbindelse præsenterede holdet canadieren Hugo Houle som ny rytter.

»Vi leder hele tiden efter måder at styrke vores hold på, og det føler vi, at vi har opnået med disse to ryttere,« indleder Israel Start-Up Nation-direktør Kjell Carlström.

»I nogle år har Fuglsang været oppe blandt de bedste klassementryttere i verden, og det er han stadig. At tilføje endnu en klassementrytter til vores hold forbedrer helt sikkert vores chancer for at gode resultater, særligt i de ugelange etapeløb.«

Fuglsang mener, at tiden var inde til at prøve noget nyt efter ni år hos Astana.

»Jeg tror, at det er et godt tidspunkt for mig at prøve noget nyt, og jeg tror på, at Israel Start-Up Nation og jeg kan have meget gavn af hinanden. Jeg tror, at jeg kan udnytte min erfaring til at hjælpe holdet med at nå nogle af dets fremtidige mål.«

»Jeg er overbevist om, at jeg stadig har nogle store sejre tilbage i mig, og selvfølgelig vil Tour de France-starten i Danmark næste år være et stort mål,« siger Fuglsang til holdets hjemmeside.

/ritzau/

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem