Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Så er der VM-kvalifikationskamp mellem Danmark og Israel

Christian Eriksen (i midten) sad ellers i isolation efter smitteudbrud i hans klub, Inter. Eriksen har fået ok for at deltage i Danmarks første VM-kvalifikationskamp mod Israel, torsdag. (Foto: Amil Delic, flickr)
Skal du se med torsdag?

Den danske landsholdstræner, Kasper Hjulmand er en glad mand efter Christian Eriksen alligevel får lov til at stille op til Danmarks første VM-kvalifikationskamp mod Israel torsdag, det skriver avisen Berlingske Tidende.

Eriksen har ellers siddet i isolation efter Corona-udbrud i hans klub, Inter.

»De italienske myndigheder har givet Christian Eriksen lov til at rejse med Herrelandsholdet, og dermed er vores 10’er klar til vores tre kommende VM-kvalifikationskampe,« skriver DBU.

Det danske landshold rejste mandag til Israel. Efter kampen mod Israel, møder det danske landshold Moldova på hjemmebane og Østrig på udebane.

Skal du se kampen mellem Danmark og Israel?

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem