Jonas (21) baner vej for norsk-israelsk medicinsamarbejde

- Nu kan norske medicinstuderende få praktikophold på moderne og verdensberømte hospitaler i Israel, siger Jonas Ghabayen.
Medicinstuderende Jonas Ghabayen er leder af NORIS- Medical Research and Training Program.
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

NORIS – Medical Research and Training Program er en ny organisation som tilrettelægger medicinskfaglig udvæksling mellem Norge og Israel. Primos motor for arbejdet fra norsk side står Jonas Ghabayen, medicinstuderende ved Universitetet i Bergen.

I videointerviewet med MIFF 26. marts fortæller Ghabayen at de allerede har sikret aftaler med en række norske og israelske universiteter. En stor andel norske førsteårsstuderende på medicinstudierne i Oslo og Bergen har allerede meldt at de er interesserede i praktikophold i Israel.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise