WIZO-basar!

  Kom med til et festligt samlingspunkt for rigtige mange, som støtter Israel. Bring så mange venner, familiemedlemmer, og andre som overhovedet muligt. Du kan også møde nogle af MIFF Danmarks frivillige ved informationsbordene.
  Israelske børn (forsidsbilledet fra WIZO basar-bladet 2018)
  Israelske børn (forsidsbilledet fra WIZO basar-bladet 2018)
  Jødehadet er på fremmarch i Europa, ofte i form af dæmonisering af den jødiske stat. Bliv medlem af MIFF for at bekæmpe jødehadet og få sandheden ud.
  Indlæser kort...
  søndag 18. november 2018 kl. 12:00
  København
  Gateadresse: Strandvejen 93
  Navn på lokalet: Carolineskolen

  WIZO – Women’s International Zionist Organisation – blev grundlagt i 1920, og tæller i dag ca. 255.000 medlemmer i 52 lande. WIZO laver et formidabelt socialt og humanitært arbejde, hovedsageligt i Israel, – uanset religiøs og kulturel baggrund. Men WIZO arbejder også for børn, syge og ældre herhjemme, idet 10% af de indsamlede midler her i Danmark går til hjemlige jødiske institutioner. WIZO i Danmark blev grundlagt allerede i 1946.

  Ambassadør Benny Dagan siger, at

  WIZO Danmark bringer “folk fra Danmark og Israel sammen på mange meningsfulde måder gennem organisationens mission og det arbejde, der bliver gjort gnnem en unik humanitær vision”

  Basaren er ikke kun en vigtig aktivitet for WIZO – det er også et festligt samlingspunkt for rigtige mange, som støtter Israel.

  Derfor har MIFF Danmark såvel en hilsen som en lille annonce i basarbladet 2018. Vi håber, at vores medlemmer, sammen med venner,  familier, med flere, møder talstærkt op. Det bliver i øvrigt en oplagt lejlighed for at se den nye Carolineskole!

  Basaren byder på boder og salgsboder – mad og drikke – tombola – lodtrækning – og … på scenen kan du opleve:

  kl. 12: Velkomst med konferencier Finn Schwarz. Hatikvah vil blive sunget af børn fra Carolineskolen – akkompagneret af Ronen Thalmay. Der vil være velkomsthilsner fra WIZO Danmarks formand, Dorrit Raiter, og fra Israels “ambassadørfrue”, Irit Dagan.

  kl. 13: Channe Nussbaum optræder med Carolineskolens kor.

  kl. 13.30 Vinder af Carolineskolens lodseddeldyst (sedlerne sælges kun før basaren)

  kl. 14: Ayala Zimbler Hertz optræder, akkompagneret af Ronen Thalmay.

  kl. 15: Dansekredsen Nirkoda v/Lene Abro leder fællesdans.

  Kl. 15.30-16: DJS Debatmøde – Det Jødiske Samfund i Danmark inviterer til debat – om vores dansk jødiske fremtid – hvordan kan man udvikle det jødiske fællesskab, man har i dagt. Spørgsmål og diskussion modereres af journalist Arne Notkin.

  Kl. 16: Nittelodsgevinsten trækkes.

  MIFF Danmark vil naturligvis også have et informationsbord på basaren – tak til Anny, Helene, Henning, og Yair, som vil passe bordet (jeg er selv bortrejst på dagen, desværre) og sørge for at folk får relevante informationer de kan bruge i deres arbejde for Israels sag. Vi håber også på at hverve mange nye medlemmer.

  Vigtige praktiske oplysninger:

  Indgangen til skolen er ikke på Strandvejen, men på Rosbækvej 5-7.

  Parkering kan evt foregå ved PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

  Offentlig transport: S-toget til Hellerup/Svanemøllen station, og derfra bus 1A.

  Entré koster 30 kr. (Børn 6-16 10 kr.) Kort modtages ikke. Brug evt MobilePay ved hovedkassen.